Peca_T Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Většinou po delším stání mi po zapnutí klíčku se nerozsvítí kontrolka na žhavení,a po zhasnutí všech ostatních kontrolek mi zůstane svítit kontrolka na ASR.Občas se to stane i při ohřátém motoru,ale ani při ohřátém motoru to nejde nastarovat,jen startér točí! Pomuže jen vyndání klíčku a třeba na 3 pokus to naběhne! Fabia 2002 1.9 TDI 74 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 A co na to VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peca_T Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 A co na to VAG? Napíchly to v servisu,když ta kontrolka nenaběhla po ránu,tak se ani VAG nespojí s řídící jednotkou a nic to nepíše,když to naskočilo ta kontrolka žhavení a v motoru něco cvakne,tak VAG jako závadu napíše,že to nekomunikovalo s řídící jednotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavPet Vloženo 9. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2024 Dobrý deň ľudia mám problém so svojou fabiou 1 1.9 SDI nesvieti kontrolka zhavenia.vlozim kľúč otočím a nič zhavenie neukazuje auto štartuje na brnk aj za chladného dňa vie mi niekto pomôcť prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.