Září 9, 200915 r Zdravím, chtěl bych si na 1,6ku taky pořídit origoš koženou řadící páku. Chtěl bych se zeptat jestli jde ke stávající manžetě namontovat jen kožená rukojeť nebo si musím koupit i novou manžetu. Podle fotky se mi zdá, že ta kožená rukojeť není černá ale spíš šedá, což by k té původní černé manžetě asi moc nesedělo. Díky za odpověď.
Září 10, 200915 r Prosim prosim,nechce se mi zakladat nove tema... Mam radicku z RSa... ale nesedi to na ten kolik,s tim sem pocital. ale ted nevim jak na upravu,kdyz sem to koumaql,tak sem zjistil ze to budu muset vyvrtat a upravit..pokud ma nekdo navod nejaky dobry,dejte prosim vedet... ja hledal v tematech ale nikde neni presny popis..prosim... Dekuji
Září 10, 200915 r Ak mas 1.6ku a radicku na uzky "klacek", tak to tu kdesi bolo popisane. Musis vyrobit vacsiu dieru. Tusim to ciastocne vylamal a ciastocne odvrtal ten, co to tu uz pisal. Najlepsie pouzit potom origo radicku a vnutro z nej vlepit do tej RSovej.
Září 10, 200915 r Mno to bude ejste zajimave... Vim ze to delal petrkocur , mel 1,6 a daval tam z RSa..nejak to jde,alep rave hledam ,jak..kdyz sem to rozebral,zjistil sem ze to nebdue tak jednoduche, pac je tam takovy plast co drzi tu kuzi u paky...no bude to zajimave...
Září 10, 200915 r Autor Mno to bude ejste zajimave... Vim ze to delal petrkocur , mel 1,6 a daval tam z RSa..nejak to jde,alep rave hledam ,jak..kdyz sem to rozebral,zjistil sem ze to nebdue tak jednoduche, pac je tam takovy plast co drzi tu kuzi u paky...no bude to zajimave... poradim ti prodej ju a kup si primo upravenou na 1.6 jak sem to delal ja
Září 10, 200915 r Prevrtat rs radicku,z origo 1.6 ten maly kusok co drzi kozu odrezat a je to,ziadne lepenie.
Září 10, 200915 r Hele chlape já sem to dělal. Normálně ty packy který správně drží klacek uřízneš pilkou (stačí ruční na železo - jde to samo) a pak si to upneš do stolní vrtačky a vyvrtáš podle osky. potom naneseš chemoprén a prcneš to na řadící páku a vymalovaný. Řadička drží fest, když budeš chtít vydělat, prostě to ukroutíš. to nalepení origo do rs řadičky: hele to nebude tak jednoduchý, ale je to dobrej nápad. osobně bych měl největší strach z toho, že to vyfrézuješ (odvrtáš) dál a pak poškodíš vch řadící páky. muselo by se něžně ale zase jak to dostaneš z té původní origo? toť otázka.. Upraveno Září 10, 200915 r od brc.majkl
Září 10, 200915 r Ja uz tu starou rozkuchal..je to takovy velky plast,ale ted to cele obrusuju,abych to mohl pichnout do te RS:-((((
Září 11, 200915 r Tak mam to rozdelane podle petra,tak to chci dneska vyzkouset,ale nekde se mi zakutalel ten sroubek nahore co drzi ten klacek s pruzinou...kua
Říjen 6, 200915 r Zdravím, mám jednoduchý dotaz. Budu mi pasovat hlavice (viz odkaz) do OI TDI aniž bych musel nějak upravovat manžetu (průměr, tvar..)?? Manžetu tam chci nechat původní, takovou tu obyč z koženky nebo co to je.. Díky za reakce http://www.aukro.cz/item741949348_kozena_r...avia_nafta.html Upraveno Říjen 6, 200915 r od masserr
Říjen 6, 200915 r masserr: mela by pasovat, ale 999 jenom za hlavici je docela sila... Díky. Já jí koupil z perforované kůže jen za 600Kč, to se mi zdálo jako dobrý kup.. Upraveno Říjen 6, 200915 r od masserr
Říjen 6, 200915 r Tohle neni ale na 1,6 Jo, psal jsem že to mám na 1,9TDi..nechtěl jsem kvuli takovej blbině zakládan nový téma, tak jsem to prsknul sem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.