Publikováno Leden 25, 200916 r Zdravím všechny, mám 1,9TDI výbavu komfort, originální dálkový centrál s vystřelovacím klíčem, mám jen jeden a ten ještě blbne. Když si koupím nové ovladače, dají se nějak jednoduše nakódovat s mým autem?
Leden 25, 200916 r Jednoduše, pokud máš kód IMMO. Koupíš si jenom dálkáče 1J0 a nakoduješ, nebo někdo z fora... MYslím, že celá sada zámků je v tomto případě zbytečnost
Leden 25, 200916 r Autor cosbypravda, omlouvám se Však já nechci kupovat celou sadu zámků, pouze ovladače... Akorát hledám radu jak ty ovladače nakódovat aby fungovali...
Leden 25, 200916 r Zisti si aku mas frekvenciu. Je to napisane na D.O. Bud 433Mhz alebo 434Mhz a potom to nakodujes.
Leden 25, 200916 r Zdravím všechny, mám 1,9TDI výbavu komfort, originální dálkový centrál s vystřelovacím klíčem, mám jen jeden a ten ještě blbne. Když si koupím nové ovladače, dají se nějak jednoduše nakódovat s mým autem? čau, máš to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=nak%F3dovat Upraveno Leden 25, 200916 r od kibi
Leden 26, 200916 r Autor čau, máš to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=nak%F3dovat Díky všem za rady, ale ještě technická... Nemám ve dveřích zámky, jsou zalomený... co teď? jak nakódovat? Asi budu muset koupit alespoň jeden zámek a namontovat ho do dveří... Upraveno Leden 26, 200916 r od Kouďák
Leden 26, 200916 r ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš.
Leden 26, 200916 r Autor ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš. Asi kdybych si chtěl zajet do škodovky, tak sem nepíšu.... Ale vložku s klíčem už mám, tak se do toho pustím...
Leden 26, 200916 r Proč by to mohlo jít jednoduše , když to opravdu můžeš udělat složitě. Aspoň kdybys napsal odkud jsi tak ti to někdo kdo má VAG v okolí udělá a nic se zámkem nemusíš vymýšlet. Cosby ti to snad napsal. Ty jsi to nepochopil?
Červen 19, 201114 r ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš. Zdravim, potreboval by som sadu zamkov na Octavku 1 a k tomu kluce vyskakovacie aj s dialkou. Cena? pripadne ak by mi to tam niekto vedel aj nahodit rovno. Cosby pls porad. Dikes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.