Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím potřeboval bych poradit čím mám dostat ze předního skla zbytky nálepek nebo spíš lepidla , skoušel jsem coyote aktivni cistic skel a nic :help:

A co zkusit nahrat fenem a potom to dostat dolu?

Technický benzín

Urcite to pojde s nitrocelulozovym riedidlom C-6000. POZOR!!!- rozleptava plasty.

Zkus obyčejnej REAL na nádobí určitě to pujde. čao.

• Autor
Zkus obyčejnej REAL na nádobí určitě to pujde. čao.

a neposkrábám tím sklo to bych nerad ale diky za rady

Technický benzín

Je to tak, je to to nejlepší :palec2: Projet auto, uvnitř trochu více zatopit, aby se lepidlo ohřálo.

Papírový kapesník, trocha technického benzínu (lahvička á 20,-) a stírat do ztracena.

Navíc se sklo i odmastí, takže přilepit např. novou známku je již opět hračka..

Akce na 2 minuty.

Stačí nasříkat nějaký čistič na skla a pak seškrábnout žiletkou.

Jedině technickej benzin, to má doma snad každej, domluvíte s nim i smůle ze stromu ... :palec2:

Já to sundavám obyč ubrousky na čištění pal desky(cca. 40kč)

Sám jsem byl překvapen,jak to jde lehce :palec2:

Zdravím potřeboval bych poradit čím mám dostat ze předního skla zbytky nálepek nebo spíš lepidla , skoušel jsem coyote aktivni cistic skel a nic :help:

Firma Berner prodává sprei na čištení a odstranování samolepicích folií,stojí asi 400kc,to já jen pro informaci.

člověče- tady většina radí benzin za 20,- který 100% funguje a nic nepoškodí (sklo) :rolleyes: sprej za 400,- :doh

tim benzinem to jde vpoho..ale pozor.. nesmis to zapalit pak.. lol

Dnes rrano odriznuto nozem slo to samo a lepidlo ani nezustalo - pro jistotu sem to odmastil redidlem a lipnul novou ;)

jen tak do budoucna: zkuste si sehnat "odstranovac lepidla" od fir. BERNER, stoji to kolem 300,-, nedavno to kamos v praci strikl na dalnicni zn. a pak to utrel jak flusanec - cuceli sme jako, prace na 10sekund (hlavne bacha na plasty, požralo jim to u nože rukojeť ;) )

Pane bože co zas řešíte :o odstraňovače lepidel, a podobný srágory. Obyčejný čistič skel který používám každou chvíli, nastříkám, vyleštím a je to ne!? Tam lepíte ty známky chemoprénem, aby ji nikdo neukradl? By mě nenapadlo, že se dá tolik kecat o sundání známky. Tak ještě jednou vezmu čepel odlamovacího nožíku známku "odříznu" od skla (pěkně celou nepoškozenou) a zbytky lepidla vyčistím obyčejným čističem skel, může se spojit s kompletním oknem, to pak uvidíte, že nepotřebujete HID xenony a podobné srágory, že opravdu stačí občas vyčistit sklo. Kapišto? :blbec:lol

Upraveno od murder

...hele murder a ty znamku nelepis sekundovym lepidlem? lol

Upraveno od krozo

A to se má??? :D No uznej sám už 18 příspěvků a sundání obyčejného lepidla ze skla a někteří kvůli tomu utrácejí stokoruny za profesionální čističe...

NO osobně můžu říct že se to nejlíp sundavá když mrzne stačí odlamovacím nožem lehce odlepit kraj a opatrně tahat a sloupne se krásně i s lepem a sklo je úplně čistý.

• 2 týdny později...
A to se má??? :D No uznej sám už 18 příspěvků a sundání obyčejného lepidla ze skla a někteří kvůli tomu utrácejí stokoruny za profesionální čističe...
pravda rozjela se tu dobrá laborka na obyčejný sundání nálepky :smich: ...já jen že sem to zrovna ten den viděl tim sprejem a čuměli sme na to :blink:

Co treba technicky benzin?

... a co tu znamku prelepit :smich:

• 7 let později...

Já když dávám novou dálniční známku, tak ji odlepím z papírku, nalepím si ji 5x na tričko a pak ji sundám ze skla jak nic, celou, neporušenou, žádné lepidlo na skle nezůstane a nemám s tím žádný problém... 

• 10 měsíců později...

Veľmi dobre idú nálepky alebo ich zbytky dolu s IPA... izopropylalkohol. Používam ho na čistenie plošných spojov a elektroniky. Je to 99% alkohol

Odoslané z Redmi Note 3 pomocou Tapatalku

• 4 týdny později...

Me se nejvic osvedcil aceton, na zbytky lepidel nejlepsi. Navic neskodi laku na karoserii a to lepidlo jde dolu jedna basen.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.