Publikováno Leden 31, 200916 r Zdravím potřeboval bych poradit čím mám dostat ze předního skla zbytky nálepek nebo spíš lepidla , skoušel jsem coyote aktivni cistic skel a nic
Leden 31, 200916 r Autor Zkus obyčejnej REAL na nádobí určitě to pujde. čao. a neposkrábám tím sklo to bych nerad ale diky za rady
Leden 31, 200916 r Technický benzín Je to tak, je to to nejlepší Projet auto, uvnitř trochu více zatopit, aby se lepidlo ohřálo. Papírový kapesník, trocha technického benzínu (lahvička á 20,-) a stírat do ztracena. Navíc se sklo i odmastí, takže přilepit např. novou známku je již opět hračka.. Akce na 2 minuty.
Leden 31, 200916 r Jedině technickej benzin, to má doma snad každej, domluvíte s nim i smůle ze stromu ...
Leden 31, 200916 r Já to sundavám obyč ubrousky na čištění pal desky(cca. 40kč) Sám jsem byl překvapen,jak to jde lehce
Únor 3, 200916 r Zdravím potřeboval bych poradit čím mám dostat ze předního skla zbytky nálepek nebo spíš lepidla , skoušel jsem coyote aktivni cistic skel a nic Firma Berner prodává sprei na čištení a odstranování samolepicích folií,stojí asi 400kc,to já jen pro informaci.
Únor 4, 200916 r člověče- tady většina radí benzin za 20,- který 100% funguje a nic nepoškodí (sklo) sprej za 400,-
Únor 5, 200916 r Dnes rrano odriznuto nozem slo to samo a lepidlo ani nezustalo - pro jistotu sem to odmastil redidlem a lipnul novou
Únor 5, 200916 r jen tak do budoucna: zkuste si sehnat "odstranovac lepidla" od fir. BERNER, stoji to kolem 300,-, nedavno to kamos v praci strikl na dalnicni zn. a pak to utrel jak flusanec - cuceli sme jako, prace na 10sekund (hlavne bacha na plasty, požralo jim to u nože rukojeť )
Únor 5, 200916 r Pane bože co zas řešíte odstraňovače lepidel, a podobný srágory. Obyčejný čistič skel který používám každou chvíli, nastříkám, vyleštím a je to ne!? Tam lepíte ty známky chemoprénem, aby ji nikdo neukradl? By mě nenapadlo, že se dá tolik kecat o sundání známky. Tak ještě jednou vezmu čepel odlamovacího nožíku známku "odříznu" od skla (pěkně celou nepoškozenou) a zbytky lepidla vyčistím obyčejným čističem skel, může se spojit s kompletním oknem, to pak uvidíte, že nepotřebujete HID xenony a podobné srágory, že opravdu stačí občas vyčistit sklo. Kapišto? Upraveno Únor 5, 200916 r od murder
Únor 5, 200916 r ...hele murder a ty znamku nelepis sekundovym lepidlem? Upraveno Únor 5, 200916 r od krozo
Únor 5, 200916 r A to se má??? No uznej sám už 18 příspěvků a sundání obyčejného lepidla ze skla a někteří kvůli tomu utrácejí stokoruny za profesionální čističe...
Únor 7, 200916 r NO osobně můžu říct že se to nejlíp sundavá když mrzne stačí odlamovacím nožem lehce odlepit kraj a opatrně tahat a sloupne se krásně i s lepem a sklo je úplně čistý.
Únor 16, 200916 r A to se má??? No uznej sám už 18 příspěvků a sundání obyčejného lepidla ze skla a někteří kvůli tomu utrácejí stokoruny za profesionální čističe...pravda rozjela se tu dobrá laborka na obyčejný sundání nálepky ...já jen že sem to zrovna ten den viděl tim sprejem a čuměli sme na to
Červenec 2, 20169 r Já když dávám novou dálniční známku, tak ji odlepím z papírku, nalepím si ji 5x na tričko a pak ji sundám ze skla jak nic, celou, neporušenou, žádné lepidlo na skle nezůstane a nemám s tím žádný problém...
Květen 29, 20178 r Veľmi dobre idú nálepky alebo ich zbytky dolu s IPA... izopropylalkohol. Používam ho na čistenie plošných spojov a elektroniky. Je to 99% alkoholOdoslané z Redmi Note 3 pomocou Tapatalku
Červen 25, 20178 r Me se nejvic osvedcil aceton, na zbytky lepidel nejlepsi. Navic neskodi laku na karoserii a to lepidlo jde dolu jedna basen.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.