Březen 11, 200916 r at rika kdo chce co chce mam zrovna ten linej motor 1.8 20V:) braval sem jen klasiku obyc,natural. ale za poledni 3 mesice co sel benzin dolu jenom na SHELL a to V-power,a u moji kokty je to fakt znat rekl bych ze je zivejsi uz od tech jinak lenivych 2000 ot,a urco o neco tišší chod.
Březen 13, 200916 r Od doby co jsem koupil novou octávii minulý rok, jsem jinde než u SHELL netankoval. Mám najeto cca 14 000km a tankuju k plný spokojenosti V-Power nebo normální natural 95. A protože mám rád pořádek, tak si skladuju i všechny účty pro případ reklamace, co kdyby jednou... se i u SHELLU stala chyba.
Květen 1, 200916 r papoil, lukoil a další pochybný pumpy ignorovat:) Jak te napadlo hazet papoil a lukoil hazet do jednoho pytle ... nechapu souvislosti. Osobne do 1,8T ARX tankuju Lukoil, prokládám to Carrerou 95 a žádnej problém s tím nemám. Kromě toho, tam kde bere palivo Lukoil, bere ho taky Slovnaft, Shell, OMV, Benzina(krome Plus), atd. Aditivuje, pokud vim, jen SHELL. A Carreru sem tam doveze OMV z Rakous.
Květen 1, 200916 r No ja tankuji naftu z Parama Pardubice. U Shell to jsou vyhozeny penize, zadny efekt na vykon neni poznat, protoze ta nafta je stejne z Čepra. Jediny rozdil je v aditivaci, ktery dela Shell, Benzina, OMV atd. Nebrat Papoil, Unicorn, Eurooil ..... EuroOil (Čepro) bez nejmenšího problému, zbytek souhlas! Upraveno Květen 1, 200916 r od passatb3
Květen 1, 200916 r Do 1,8 T beru dlouhodobě benzín v Makru a nemám absolutně žádný problém. Emise mám lepší než u nového auta. Ostatně vetšina benzínu u čerpaček je stejně z jednoho zdroje. U nafťáku ale beru pouze Vervu u Benzíny protože u CRDI se nedoporučuje moc riskovat.
Květen 2, 200916 r Jak te napadlo hazet papoil a lukoil hazet do jednoho pytle ... nechapu souvislosti.Osobne do 1,8T ARX tankuju Lukoil, prokládám to Carrerou 95 a žádnej problém s tím nemám. Kromě toho, tam kde bere palivo Lukoil, bere ho taky Slovnaft, Shell, OMV, Benzina(krome Plus), atd. Aditivuje, pokud vim, jen SHELL. A Carreru sem tam doveze OMV z Rakous. Lukoil a papoil muže hodit do jedno pytle jenom trouba protože se to podobně jmenuje, já tankuju občas u lukoilu a jsem fakt spokojenej, ceny maj docela dobrý, teď co koupili JET tak je jich docela i dost, maj tam pořádek, já když někdy přijedu na shelku a vidim ty hajzly a ty automaty na kafe špinavý nemytý tak je mi z toho zle, a co se týče paliva u lukoilu nikdy jsem neměl jedinej problem a to se o shelce ríct nedá Upraveno Květen 2, 200916 r od headerTDI
Květen 2, 200916 r Já svojí RS tankuju u ONO (http://www.tank-ono.cz/) .. tankoval jsem i jinde, zkoušel jsem i 98 i 100vku u OMV a musím říct, že rozdíl ve výkonu ani spotřebě jsem neviděl. Možná šel motor malinko hladčeji, ale po znovutankování 95 u ONO jsem nezjistil rozdíl....jsem spokojenej a peněz to ušetří celkem dost..
Květen 7, 200916 r Autor Dnes mi jeden řidič tvrdil, že u nepremiových paliv je uplně jedno na které značce čerpáte, že všechny benzínky mají stejného dodavatele, tudíž stejný produkt. Co si o tom myslíte?
Květen 7, 200916 r Neviem ake su to nepremiove paliva,ale dodavetel moze byt rovnaky zalezi natom ake aditiva pridavaju do benzinu teda kolko ma oktanov,takze podla mojho nazoru viac ako n 95 je dobry kazdy benzin ci u tej alebo u tej benzinky
Květen 8, 200916 r Já jedině Shell V-power a tak jedno měsíčně V-power Racing.Jsem s tímto palivem naprosto spokojenej i když stojí hooooodně peněz,ale co bych pro svého miláčka neudělal
Květen 10, 200916 r Jen jestli ty Powery atp. nejsou do jisté míry placebo. Jinak to co ti řidič tvrdil, je pravda, všechno je to z Čepra...
Květen 10, 200916 r Jen jestli ty Powery atp. nejsou do jisté míry placebo. Jinak to co ti řidič tvrdil, je pravda, všechno je to z Čepra... tiez som si myslel, ze je to placebo, ale ked som si dal namiesto 95 ten EVO od Slovnaftu, fakt je to poznat, auto je naozaj pruznejsie a tichsie
Květen 11, 200916 r N95 bude všude stejná, prémiový paliva jsou aditivovaný různě ... oktany navíc budou jistě znát... něco na rozpuštěni karbonu v některejch z nich taky bude, palivová soustava bude taky čistší... všechno je ale diskutabilní a nic není se zárukou... to radši beru klasiku N95 a jednou za deset plnejch tam šupnu nějakou lahvičku medicínky třeba od STP nebo Sonaxu a je to!!!
Květen 11, 200916 r Jen jestli ty Powery atp. nejsou do jisté míry placebo. Jinak to co ti řidič tvrdil, je pravda, všechno je to z Čepra... A co od Čepra - teda Eurooilu benzín Optimal 95 E? Jednou jsem ho zkusil a u mě neznatelný rozdíl. Chtělo by to někoho, kdo pozná rozdíl Jestli je adekvátní např. V-Poweru pd Shellu. Zajímavá je cena - Nehvizdy 25,20,- tj, pouhých 30 hal + oproti N95. T.
Květen 12, 200916 r Já tankuji do své kokty jedině na Benzinkách Shell, OMW, Benzina Plus+ Shell W-Power, OMW Carrera, A na Benzině Plus+ obyč 95Natural Abych nezapomněl, pak ještě moje Kokta sosá LPG což tankuji na GasControl
Květen 12, 200916 r Autor Co ten lukoil? Jsou tam celkem dobre ceny, ale jeste jsem tam nic nebral...
Květen 13, 200916 r Osobne mam ten nazor, ze je to na voli kazde sudruha, co za panč si na svojej pumpe zarobi a cim to doleje. Benzin mozu brat vsetci z jedneho zdroja. Dolezite je to ako si ho kazdy ochuti dodatocne. A to sa deje, je to smutna realita. Takze preto mozno rozdiel v kvalite paliva...
Květen 15, 200916 r Zdarec panove, tak ja k tomuto tematu muzu rict jen tolik ze jsem byl co mam octu (asi 5 let) zastancem Shellu a to klasiky 95, power jen pres zimu. Ale ted me nutnost donutila natkovat na OMV a jsem ohromen!!! tankoval jsem klasiku 95 a auto se mi jevy o moc zivejsi a spotreba je asi o pul litru na kilometr mensí!!Jsem prekvapen, ale na druhou stranu kamaradka dela na Shellce celou radu let a sama priznala ze kvalita teto znacky jde dolu! Takze ja zaryty shellak ted budu asi tankovat OMV
Květen 20, 200916 r Když jsem si koupil svoji oktu, tak jsem tankoval jen na shellce - okta mi začala cukat. Potom jsem tam nalil OMW - to samé. Pak jsem jednou z nouze musel natankovat u Eurooilu a jsem spokojen. Takže teď už jedině Čepro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.