Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, prosím existuje nějaká redukce koncovek na CD měnič? Mám v O1 Symphony a CD měnič Pioneer, ale koncovky jsou rozdílné. Symphony má podélnou koncovku a na měniči mám malou koncovku ve tvaru kostky.

Vloženo

Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů...

Vloženo
Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů...

Na co? CD měnič mi zůstal jelikož jsem měl komplet radio s CD měničem, ale radio nějak zlobilo tak jsem ho vyměnil za Symphony, které jsem dostal, takže bez žádných investic..... :p

Vloženo

Treba proto, ze kvalita origo CD je nekde uplne jinde nez kvalita mp3 ;-) Nechapu lidi co maj v aute soustavu za deseti tisice a poslouchaj na tom mp3. I sebe lepsi mp3 degraduje kazdou aparaturu o nekolik radu. Datovy tok mp3 muze byt sebe vetsi, ale porad je to ztratova komprese... Asi tak :-)

Vloženo

Jojo, svatá pravda, proto bychom měli v autě vozit gramec - protože jak všichni víme, tak CD má pouze 16bit tzn. nějakých 65536 možných kostrbatých úrovní /SACD zase nemá každej/- to přeci takhle soudruzi nejde ;) zlatej analog a elektronky!!! Tož tak...

Mimochodem MP3 ze své podstaty je ztrátový algoritmus, který využívá nedokonalosti lidského sluchu a ze zdroje tedy odebírá "nepotřebné"... tzn. mám za to že člověk musí být fakt frajer, aby to slyšel...

• o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...
Vloženo

nevie mi niekto poradit ako vysuniem cd menic? po stlaceni tlacidla na vysunutie sa nic nedeje mozno to pojde nejak manualne... ci zas len vsetko rozobrat

dik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...