czmika Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Dobrý den, prosím existuje nějaká redukce koncovek na CD měnič? Mám v O1 Symphony a CD měnič Pioneer, ale koncovky jsou rozdílné. Symphony má podélnou koncovku a na měniči mám malou koncovku ve tvaru kostky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Redukce i kdyby existovala, tak by ti byla na prd, je rozdilna komunikace, takze by si radio a menic nerozumely. Potrebujes skodovackej menic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Jasně, měnič Pioneer tam nepřipojíš v žádným případě. Šlo by to, kdyby jsi měl měnič Sony, na který existuje redukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 nebo panasonic na ten redukci mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Pokud bys měl zájem, našel jsem redukci pro CD měnič Pioneer k autorádiím Škoda - VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Samožřejmě že mám zájem o redukci, která bude fungovat....(.-)) Můžete mi napsat na mejl ka.mi@quick.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 A potom že redukce není........(.-))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů... Na co? CD měnič mi zůstal jelikož jsem měl komplet radio s CD měničem, ale radio nějak zlobilo tak jsem ho vyměnil za Symphony, které jsem dostal, takže bez žádných investic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Díky za redukci dnes jsem to napojoval a funguje. Uf to byla zase makačka s těmi kábly za rádiem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Na co v dnešní době MP-3 a 10Bb Flash paměti za pár stovek chceš CD měnič? Aha, já zapoměl, máš rádio na houby! Mám 8Gb flash + Alpine. Na tohle by jsi musel mít plnej kufr těch CD měničů... Treba proto, ze kvalita origo CD je nekde uplne jinde nez kvalita mp3 ;-) Nechapu lidi co maj v aute soustavu za deseti tisice a poslouchaj na tom mp3. I sebe lepsi mp3 degraduje kazdou aparaturu o nekolik radu. Datovy tok mp3 muze byt sebe vetsi, ale porad je to ztratova komprese... Asi tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jojo, svatá pravda, proto bychom měli v autě vozit gramec - protože jak všichni víme, tak CD má pouze 16bit tzn. nějakých 65536 možných kostrbatých úrovní /SACD zase nemá každej/- to přeci takhle soudruzi nejde zlatej analog a elektronky!!! Tož tak... Mimochodem MP3 ze své podstaty je ztrátový algoritmus, který využívá nedokonalosti lidského sluchu a ze zdroje tedy odebírá "nepotřebné"... tzn. mám za to že člověk musí být fakt frajer, aby to slyšel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ...."člověk musí být fakt frajer, aby to slyšel"... toto podepisuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Pri rozumnom bitrate a kvalitnom radiu nepozna normalny clovek rozdiel. (neratam netopierov ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Díky za redukci dnes jsem to napojoval a funguje. Uf to byla zase makačka s těmi kábly za rádiem... Tak to jsem rád, že ti to maká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 nevie mi niekto poradit ako vysuniem cd menic? po stlaceni tlacidla na vysunutie sa nic nedeje mozno to pojde nejak manualne... ci zas len vsetko rozobrat dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.