dandyho Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahoj kluci, chci vyměnit hlavu řadící páky a nevím si rady jakým způsobem ji oddělit od kožené manžety. Přikládám foto. Můžete mi poradit? Pokud to tedy vůbec jde :-) Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Určitě to jde. Mě měnili manžetu v záruce v servisu, ale jak to udělali to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nevím jestli to není jeden kus - mám pocit, že je to sešité k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 mne menili hlavicu v servise a tú starú mi nechali v aute, tak poobede ti pozriem ako je to prichytené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Já to měnil celé i manžetou. Tys někde sehnal jen samotnou hlavici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jde to oddělit od sebe.....ten velkej plat.kroužek buďto vytáhni tahem nahoru a nebo je rozevíratelnej(jsou dva druhy)...u tebe bych řekl že máš ten první,takže tahem nahoru,tím odjistíš tu manžetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Myslis ten kovovej krouzek vyndat a potom ten velkej cernej plastovej vytlacit tahem nahoru? Jde to oddělit od sebe.....ten velkej plat.kroužek buďto vytáhni tahem nahoru a nebo je rozevíratelnej(jsou dva druhy)...u tebe bych řekl že máš ten první,takže tahem nahoru,tím odjistíš tu manžetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 hlavně ten velkej černej plastovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a ten bilej plast je pevne spojen s hlavou radicky? hlavně ten velkej černej plastovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.