TELEPORT Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) dostrikne tak do ctvrtky okna takze sterac sklo moc neumyje uz nevim cim by to mohlo byt ze by cerpadilko vadne Editováno: 12. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 su dve moznosti derava hadicka a tecie ti to do kufra alebo zapchata triska na ostrekovaci. mozno ju staci s ihlou precistit a naklopit vyssie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 su dve moznosti derava hadicka a tecie ti to do kufra alebo zapchata triska na ostrekovaci. mozno ju staci s ihlou precistit a naklopit vyssie do kufru .. to bych mel najit nevis kudy vede ta hadicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ak otvoris kufor tak v mieste kde je zamok je otvor v 5 dverach a tadial ti voda vyteka na plast ktory mas pri zamku na pevnej casti kufru. alebo este moznost rozpojene hadicky ale to v motorovej casti na strane baterky za vzduchovym filtrom vedla riadiacej jednotky su spajane hadicky pomocou kolienka s plastu tam sa to hlavne pri mrazoch rado rozpoji.najlahsie to najdes ak niekto bude ostekavat a ty pozoruj kadial kvape. doplnujuca otazka ked ostrekujes zadne okno strieka stale hore alebo strieka v smere spolu so stieracom ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) strika porad nahoru a jen do ctvrtky okna Editováno: 13. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 No stačilo hledat, vím, že se to tu řešilo. Být Tebou oddělám vnitřní plast na 5. dveřích a uvidíš...takové vodítko, necítíš v kufru kapalinu do ostřikovačů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ak strieka stale nahoru tak ako to ma byt , potom chyba bude najskor to rozdelene kolienko na hadicke v predu za motorom pri riadiacej jednotke. ak je tam chyba tak to tadial pri ostriekavani vyteka a staci to k sebe dva umele diely dotlacit ale kurna neni tam na pracu skoro ziadny priestor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissj Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Ja som mal ten istý problém a naplnil som pred zadnim sadadlom podlahu vodou z ostrekovača / mal som prácu kím som ten filc čo je pod kobercom vysušil. Závada bola rozpojená rýchlospojka pri ľavých zadných dverách. Otvor zadné dvere za vodičom preklop operadlo zedného sedadla a odmontuj ten sivý plast , hadička je spojená pod týmto plastom rýchlospojkou. Ja som to riešil tak že som to zalepil secundovým lepidlom. a 5 rokov bez poruchy. Editováno: 16. Únor 2009, autor: kissj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meeilou Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 [prosim te kudy se k te hadicce za ridici jednotkou dostanu?Mam presne tan problem s rospojenou hadicku k zadnimu ostrikovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 najdeš ji pod vzduchovým filtrem. Na tý fotce to není moc vidět, ale lepší nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.