LucasCZE Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 No proste odskrnes ty fajfky jak u Skandinavie tak u Ameriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 jj, aby u nich nebyla fajfka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin83 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Diky chlapci uz to funguje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin83 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Jen jeste jedna otazka vse sviti jak ma.Jen kdyz zapnu potkavaci svetla tak ty denni pohasnou o 50%.Musi zhasnout uplne nebo to tak muze byt? DEKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Svetla pro denni sviceni musi zhasnout uplne. Pokud maji homologaci i jako pozicni svetla, tak to tak asi muze byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Zdravím škodováci, potřeboval bych radu. Mám O2 jeden z prvních faceliftů 2/2009. Předělal jsem přední nárazník na facelift rs a vše zapojuji tak jak má být. Ale za boha nemůžu rozsvítit to led denní svícení naplno. Podle schémat jsem našel, že led denní svícení je zapojeno jeden kabel na původní denní svícení, druhý zem, a třetí je na kabel parkovaček z předních světel. Led denní svícení mi svítí pouze stylem když jsou zhasnutá světla tak svítí jen málo (jako když mají být rozsvícená hlavní světla) a problikávají a když rozsvítím hlavní světla nesvítí vůbec. Našel jsem někde že tam má jít 2x 12V ale jde mi tam jen 12V od denního svícení co bylo v původním nárazníku a cca 7V od předních parkovaček když nesvítí. Na netu jsem našel nějaké kódování bytě 27/2. To jsem zaškrtl, ale stále nic. Po bližším prozkoumání jsem zjistil, že to jen vyřazuje z kontroly prasklých žárovek přední parkovačky v hlavních světel, které originál rs vlastě vůbec nemá. Samozřejmě mi svítí i kontrolka prasklé žárovky na obě denní svícení. Mám jednotku cen. el. 1K0 937 087 H. Na netu jsem si našel originál rs, která má také tuto jednotku. Tudíž soudím, že by to i ta má měla umět. Prosím tedy o nějakou vzácnou radu co s tím mám dělat už si vážně nevím rady... Díky moc předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 musíš ešte zmeniť konfiguráciu svetiel v BYTE 18 na prislúchajúcu OIIFLRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 tak ted sem to asi celý pos...al... omylem sem si potvrdil reset a nějak mi přestala svítit půlka auta.. co s tím? musel sem tam dát superba s odděleným drl aby mi to při vypnutých světlech nesvítilo (přední parkovačky a zadní koncovky jak jsou brzdy) při zapnutých jsem to trochu zlepšil ale nesvítí mí spodní koncovky jen ty dvě boční a horní co je brzda... a přestalo úplně svítit denní svícení. co tam tedy mám dát aby to odpovídalo o2 flrs??? dík moc mám tam tyhle možnosti: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Hodnota 5A v bytu 18 by to měla opět vyřešit. Nastavit světla jak chceš jen v kódování nejde. Není problém u mě nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) ferdo25 mám stejný problém jako Dom jen s tím,že jsem domontoval do světel led pásky a připojil na parkovačky a po nastartování mi tyto pásky zhasnou. Je to Octavia 2 facelift. docela jsem se nadřel s montáží do těchto světel a jak tak koukám na příspěvky výš tak by to mělo jít nakodovat. Mám origo VAG v práci tak kdybys mi mohl prosím poradit. Jinak prasklá žárovka mi nesvítí na palubovce. Děkuji. Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Tachos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) No vidíš tak to aspoň uvidím naživo ve Strakonicích... S VAGem si můžeš zkusit hrát s hodnotu v bytu 19...od A1 až do AF(třeba to taky vyřeší). Původní hodnota je AE. Editováno: 6. Červenec 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 ve Strakonicích? takže v 19 bytu by to mohlo být? Ani mi nemluv jaká to byla fuška to rozdělat to lepidlo bylo snad na okna. Jenže ten efekt není moc na slunku vidět a ještě to je spojené i s blinkry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Není to hlavní příčina, ale mohlo by to pomoc. Na dálku toho bohužel víc nevymyslíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Jo jo to je mi jasné. Stalo se mi něco podobného na VW Caddy. Montoval jsem denní svícení. Jeden drát spínané plus druhý drát jsem dával na parkovačky a třetí kostra. Po zapnutí parkovaček mělo denní zhasnout, ale jen se zeslabilo jakoby bylo v kratasu.Při vyplém motoru pohoda a až po nastartování to takhle blblo. Musel jsem tedy natáhnout kábel přímo od spínače světel. Nebyl čas něco řešit a hledat. A tohle je vlastně ten samý problém. Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Tachos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 To víš, zázraky se nedějí jen v Praze:) Nemám vás rád, jdu kouknout, co je potřeba na RS DRL na před-FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Jednotka BSG 3C8937049E a tu správně zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) address 09: Cent. Elect. Labels: 3C0-937-049-30-H.lbl Part No SW: 3C8 937 049 E HW: 3C8 937 049 E Component: Bordnetz-SG H54 2602 Takže v létě připravíme dráty Jaké jsou potřeba piny na straně BSG? Dráty zvládnu, ale nějak se nemůžu dohrabat ke konektoru a patřičnímu pinu :/ Editováno: 6. Červenec 2015, autor: ka_r_los 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tak Ferdovi diky za radu.!!!! Uz to funguje. Musel se prekopat byt 19 ale musel jsem vypnout i prisvit do zatacek. Pri zapnuti blinkru se rozsvitila totiz i mlhovka. Jeste jednou velke diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Ale to je normální To je vlastost, né vada:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 https://youtu.be/BsbrjvvLQsY A tak to vypada ve skutecnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sporades Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Zdravim, mám dotaz... Mechanik mi měnil nárazník a měl sundané xenony (originál) a teď mi po namontování zpět nejde automatické naklánění... Musí se něco znovu nastavit?.... popřípadě je tu někdo z Prahy kdo to se v tom vyzná? Mám O2 MR 2005 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czgif Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Ahoj kontaktuj Rolbaře určitě ti pomůže. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sporades Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Děkuji, už vyřešeno... stačila napojit diagnostika a potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) https://youtu.be/BsbrjvvLQsY A tak to vypada ve skutecnosti. a co tohle už to má 2 roky https://www.youtube.com/watch?v=xf8K9Fz4cVE Editováno: 21. leden 2016, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Ahojte mam O2 2006 kde mam nakodovane automaticke zapinanie svetiel hned ako otocim klucikom do polohy jedna kde potom svietia stretavacia svetla a zadne svetla ale podsvietenie budikov nesvieti...chcel som nakodovat denne svietenie iba na predne hmlovky lenze uz mi to druhy elektrikar skusal a nepodarilo sa..je mozne ze mam nieco v rj chybne ?pokazene? Alebo to iba nevedia? Diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.