Přejít na obsah

zvojnásob ujeté kilometry = ACETON


tomiczech

Doporučené příspěvky

Já jsem z prdele vyzkoušel aceton v naší géčkové astře 1.6 55kW - starý dobrý motor - pravda je ta, že opravdu šla spotřeba dolů +- o 10% při stejném stylu jízdy, takže něco na tom bude. Zkusím to ještě něajký pátek testovat, uvidíme.

R.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
davali presne ako v tomto navode :palec2: Spotreba vzrastla nepatrne, ale tu islo o to, ze sa mala znizit...

Este skusali magnet na palivove hadicky :kol-130: , domaci vodikovy pohon a pouzity olej do dieselu...

Nevis jake poradove cislo bylo tomu dilu prirazeno mithbusterem ? Zkusim si to najit a stahnout si celý úryvek a pak sem hodím k tomu dalsi info...

Editováno: , autor: tomiczech
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 11 měsíců později...

hosi hosi, koukam ze CR je mala, v USA je to docela hit ale jen ty jejich benzinaky, pisou tam ze nedoporuciji naftaky - odchazeji cerpadla a injektory k vuli kondenzaci vody. Musi se ta voda nejdriv nekde oddelovat extra filtrem kondenzacnim a pod.

U benzinu tam pisi same zlepseni v dojezdu, ztiseni motoru a akcelerace. Jezdil jsem po dalnici ve 120 km/h skoro za 9l. Nyni jsem to prumbnul a pohyboval jsem se okolo 6,6 az 7,2 . Tyhle cisla sem predtim nevidel na dalnici :kuk: a to připomínám že byl déšt. Nepatrné naklopení ručičky teploměru chlazení asi na 91-92°C což vysvětluje reakci. Co to pak udělá v létě dám vědět. Na krizovatce sem se nestacil divit kdyz sem mu vosolil, to ten s tim BMW se hned vzdal. Sam si zacal :aggressive: Motor mel krásný zvuk, je to znat i pri klidne jizde. Byl jsem zvykly po meste nejak jezdit ale ted mi prislo ze auto stale pomalu akceleruje, musim ubrat plyn jeste vice. Budu merit dal a asi uz neprestanu davat do 1,6 MPI decku acetonu :-) neco jako zazrak :palec2: jsem zvědavý zanedlouho budu na emisích. Pak dohodím hodnoty.

FAQ- otazky a odpovedi US :smich:o acetonu a jeho zkusennostech lidi z US

cituji jednoho z mnohých lidí z US: kdo to chce přeložit ?

Jim Bolf's Dodge Ram (Mitsubishi) - Mileage went from 24 mpg to 28.5 mpg using 3 oz per 10 gal. acetone over 1800 miles. Notes better idle, engine running smoother. (May 24, 2005)

NESMIS ZAPOMINAT ZE NA SNIZENI SPOTREBY SE PODEPSAL I TEN DEST , VZDUSNA VLHKOST SE DOSTANE DO VALCU A TAM SE PRI ZAPALENI PROMENI V PARU A TA ZMENI TLAK VE SPALOVACIM PROSTORU.HM?

Editováno: , autor: baxter
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...