Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Pitrys, nedělej zagorku a šlápni do pedálů....nebudeme tady na to video čekat půlnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Zdar pánové,taky chci poděkovat organizátorům Markovi a Badysovi za skvělý sraz.Mohl jsem se zůčastnit jenom spanilé jízdy,ale stálo to zato.Spanilka byla perfektní ,vláček jako hrom .Jo a jak jsem slíbil tak jsem dneska ráno na vás troubil,když jsem jel kolem,měl jsem napilno tak jsem se ani už nezastavil,nahoře čekali už jenom na nás.Lysou jsme s rodinkou zvládli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Škoda že někdo nenatočil nebo nanafotil tu princeznu s tím psem co tam šla, jak nám říkala at jdeme na lysou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ajej tam to muselo vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Myslíš tu, co vám sebrala to povlečení ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Martines už jí za to potrestal :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ty vole o tu bych jsi ani kolo neopřel Ale mohli jsme ji říct at se snáma vyfotí a s někým . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jedno povlečení ji bylo málo tak vzala hned dvě při své postavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jo potvora a já se musel přikrýt mikinou lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kluci: a nešlo by to se nějak popsat na hlavní fotce? Pár lidiček znám ale vic než polovinu ne. Já Ti říkal žes měl dojet !!! Sraz neměl sebemenší chybyčku jako vždy A taky jsem si konečně poprvní zahrál Bowling ale moc mě to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Drapkovi jse libila celou cestu z5 domů mi oní básnil v autě. říkal že by byla jeho nedělní povyražení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Byla z hor, takže by mu ukázala tu svojí mýtinu mezi nohama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Přidám taky pár mých fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Byla z hor, takže by mu ukázala tu svojí mýtinu mezi nohama ale bacha na toho čokla co měle sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čokel by šel snima do trojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jak to tak čtu,tak to byla super akce. a blednu závistí,že jsem tam nebyl i když jsem to měl naplánované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jj ti co nedojeli můžou jen litovat . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ten štrúdl 30 aut za sebou vpadá fakt perfektně . Kdo nepřijel, může jen litovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kdo nepřijel, může jen litovat... Tak to plně souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A taky jsem si konečně poprvní zahrál Bowling ale moc mě to nešlo Neeee vubec, Lado ty jsi takovy kecal, ze to nema obdob Profesional si jednou zahral s amatery a pry ze to neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ale na mě Hrabě neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak to máš pravdu že si amatér jako já konečně mohl zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 nekecej, vsak jsi ho jednou porazil (HALUZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ale na mě Hrabě neměl Dyť jsem říkal že jsem to hrál poprvní !!! Proč mě to nikdo nevěříte !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak kdyby Hrabě vytáhl tu flašku ferneta už večer a ne dneska ráno, jak jsme se chystali odjíždět, tak bych vyhrál vícekrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.