cosby Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Kluci,některým už jsem to psal a opravdu mě nebaví psát to pořád dokola několika lidem denně,a přitom je to zde už několikrát psáno. Takže Trinax,původně určený pouze pro OII OLD-jde bez úpravy s maxidotem-neseká se a po výměně Gateway jde i s Mf volantem,umí i zobrazit park.senzory(po výměně gateway,jednotky PDC a úpravě kabeláže-rozepisovat nebudu,několikrát to tady někde je,nebuďte líní a hledejte) Columbus-určený do OII-FL nebo New Superb,kde jde vše bez problému.Pokud ji chcete dát do OII OLD,bude se Vám sekat maxidot,nepůjde MF volant.Jde to uparvit výměnou gateway ale musí se i následně upravit FW navigace,což v této době umí asi 3 lidi v ČR(můj odhad).Poté vše půjde,vč.park.senzorů,ale i tady platí to co pro Trinaxe(-jednotka,kabeláž). Trinax si myslím nikdy nebude umět zobrazit climatronic(i když jsou tady šikovní kluci(PepíkTDi,Ferda 25),kteří to možná vymyslí. Columbus by to umět mohl-jak píšou Fedra s Pepíkem.Já bohužel OII nemám,tak nemám kde to testovat,ale u Passata už jsem to zkoušel a jde to,jen to chce taky doladit,ale to až seženu potřebné jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jinak dnes otestován mnou upravený Columbus ver.1104 v OII 2005 a jde jak maxidot,tak MF volant tak park.asistent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirgr Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Jinak dnes otestován mnou upravený Columbus ver.1104 v OII 2005 a jde jak maxidot,tak MF volant tak park.asistent Ahoj. prosímtě jakým způsopbem upravený Columbus ? Já jej mám pár dní v OII z 2005 a park senzory samozřejmě nic, climatronic info nic. Jak se tomu dá pomoci ? Stačí nový firmware ? Můj přístroj je z 05/2009. Omlouvám se jestli už to běželo, ale jsem tu nový :-) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ahoj. prosímtě jakým způsopbem upravený Columbus ? Já jej mám pár dní v OII z 2005 a park senzory samozřejmě nic, climatronic info nic. Jak se tomu dá pomoci ? Stačí nový firmware ? Můj přístroj je z 05/2009. Omlouvám se jestli už to běželo, ale jsem tu nový :-) Děkuji u tebe je potřeba mimo úpravy Columbude ještě novou gateway,climatronic,jednotka parkováku+ to správně propojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.