Přejít na obsah

COLUMBUS versus TRINAX--ZÁJEMCI ČTĚTE!!!!

cosby

Doporučené příspěvky

Kluci,některým už jsem to psal a opravdu mě nebaví psát to pořád dokola několika lidem denně,a přitom je to zde už několikrát psáno.

Takže Trinax,původně určený pouze pro OII OLD-jde bez úpravy s maxidotem-neseká se a po výměně Gateway jde i s Mf volantem,umí i zobrazit park.senzory(po výměně gateway,jednotky PDC a úpravě kabeláže-rozepisovat nebudu,několikrát to tady někde je,nebuďte líní a hledejte)

Columbus-určený do OII-FL nebo New Superb,kde jde vše bez problému.Pokud ji chcete dát do OII OLD,bude se Vám sekat maxidot,nepůjde MF volant.Jde to uparvit výměnou gateway ale musí se i následně upravit FW navigace,což v této době umí asi 3 lidi v ČR(můj odhad).Poté vše půjde,vč.park.senzorů,ale i tady platí to co pro Trinaxe(-jednotka,kabeláž).

Trinax si myslím nikdy nebude umět zobrazit climatronic(i když jsou tady šikovní kluci(PepíkTDi,Ferda 25),kteří to možná vymyslí.

Columbus by to umět mohl-jak píšou Fedra s Pepíkem.Já bohužel OII nemám,tak nemám kde to testovat,ale u Passata už jsem to zkoušel a jde to,jen to chce taky doladit,ale to až seženu potřebné jednotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...
Jinak dnes otestován mnou upravený Columbus ver.1104 v OII 2005 a jde jak maxidot,tak MF volant tak park.asistent

Ahoj. prosímtě jakým způsopbem upravený Columbus ? Já jej mám pár dní v OII z 2005 a park senzory samozřejmě nic, climatronic info nic. Jak se tomu dá pomoci ? Stačí nový firmware ? Můj přístroj je z 05/2009. Omlouvám se jestli už to běželo, ale jsem tu nový :-) Děkuji

Odkaz ke komentáři

Ahoj. prosímtě jakým způsopbem upravený Columbus ? Já jej mám pár dní v OII z 2005 a park senzory samozřejmě nic, climatronic info nic. Jak se tomu dá pomoci ? Stačí nový firmware ? Můj přístroj je z 05/2009. Omlouvám se jestli už to běželo, ale jsem tu nový :-) Děkuji

u tebe je potřeba mimo úpravy Columbude ještě novou gateway,climatronic,jednotka parkováku+ to správně propojit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...