Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

- jezdím každý den za tmy do práce-6km městem,pak asi 6km po Ostravské dánici a pak zase 10km mestem. Za 8měs. se mi 5x stalo vzdy v useku asi 1km, že auto HTP nedává asi 10sek.benzin, klesá rychlost a pak se vuz zase chytne.Je to vzdy v useku D-47 který se proslavil zvlněním asf. koberce.Stalo se to sice jen 5x, ale je to dost nepříjemné a znám to ze svých aut kterým občas došel benzin nebo LPG.

Vloženo (editace)

vitejte do klubu,, resim to ze skodovkou... me se to casto stava kdyz jedu po dalnici a je jedno jestli mas plnou poloprazdnou nebo skoro prazdnou nadrz...

zajimave je ze se to deje prave a jen na dalnici pri rychlosti nad 100 km

Editováno: , autor: Matrix.nine
Vloženo

-vOstravě se auto houpe skoro všude, ja jezdím dost ostře a 70 koní si vychutnávám. Je možné,ze si auto prisaje vzduch ale rezerva mi svítí jen malokdy a ty hupy na D 47 zbrousili dost brzo. JE ale pravda, ze vždy peláším vice než 100km/h.

Vloženo (editace)

Dam vedet nacopak jsme prisli ve skodovce... me se deje vpodstate to same ale o houpani nebo nasati vzduchu nemuze byt rec, vcera jsem mel plnou nadrz a pelasil jsem na sraz v Jiznich cechach... proste to na chvili prestane jet, benzin jsem vyloucil neb tankuju porad nekde jinde u pump ktere jsou zrovna poruce a jsou znackove... a presne tak stava se to od 100 km/h vejs :kuk:

Editováno: , autor: Matrix.nine
  • o 7 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

...nieco nove v tejto veci..????

Mam noveho Roomstera 01/2010 1.4 16V, najazdene cca 1200 km a presne tento problem...na dialnici pri 120-ke prestane auto ist na cca 5-6 sekund, zatial sa to stalo iba raz (dobre som sa zlakol) ale napriek tomu to nastve.....

Editováno: , autor: rommi
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ne, nic takového se mi nestalo. Zatím mám auto jen 3 týdny a 1600km (14tistovka benzín). Jen když jsem jel z prodejny s prázdnou nádrží a říznul dvě setrpentiny, tak na vteřinu-dvě motor škytl.

• o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

Hlásím se klubu Room 1.4 16V najeto 4 tis.km, r.v. 3/2010 a už dvakrát chcípnutí motoru, který byl pod plynem. Sešlápl jsem spojku a znovu ihned nastartoval a jel dál. Je pravda, že dnes PC ukazoval dojezd 70 km, v prvém případě nevím. Nedělám z toho vědu, řešit to budu za 3 měs. při garančce, mezitím to budu sledovat, jestli to opravdu neovlivňuje zde popisovaná jízda s málem benzínu. Ten motor je v zátěži pod plynem, krajina zvrásněná, no prostě Vysočina, a pak to chcípne, jako když to vypnu vypínačem, žádné škytání a ihned to jde opětovně nastartovat a jede se dál. Jiné vozy od ŠA mi to ale nedělají ani při dojezdu 20 km dle PC.

Editováno: , autor: dick
  • o 10 let později...
Vloženo
V 28. 2. 2009 na 23:33, stanley.t napsal:

- jezdím každý den za tmy do práce-6km městem,pak asi 6km po Ostravské dánici a pak zase 10km mestem. Za 8měs. se mi 5x stalo vzdy v useku asi 1km, že auto HTP nedává asi 10sek.benzin, klesá rychlost a pak se vuz zase chytne.Je to vzdy v useku D-47 který se proslavil zvlněním asf. koberce.Stalo se to sice jen 5x, ale je to dost nepříjemné a znám to ze svých aut kterým občas došel benzin nebo LPG.

Palivový filtr

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...