andrejko Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Takze nasiel som si tu tuto zostavu cez inzerat a moc sa nevyznam do auto Hifi takze mi poradte cii sa mi to oplati kupit a zapojit do mojej fabie!!!Tu je aspon dake info a obrazky!!!a este cena vsetkeho je 1500SK/50 EUR DM 83 CT 2X390W+2X150W AUTO REPRAKY DOMOTEC 390-W Dakujem za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ...jedná se o třípásmovou sestavu...jde o to na jaké rádio je napojíš, ale spíš bych použil zesilovač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Uz jsem ti psal na autohifi, ze bych radeji vybral nejake osvedcene zbozi. Ja nikdy neverim zbozi tohoto typu, kdy pisou, ze to zvladne 2x390W rms. Mam zesik, ktery by tem reproduktorum dal hodne kvalitni signal 2x325W rms a z tech repro byl nezbylo nic - by je to roztrhalo. To je zkratka nerealne, tak uz tohle na me nikdy nepusobi dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Píšou max. 390W, né RMS. Tudíž to třeba zvládnou jen jednou za život... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NorthAutoHifi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tomuhle bych se vyhnul obloukem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Na tohle bych nevsadil kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.