Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 já žádnou nemám.... čistofile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmajco Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ja musim mat zapnutu ventilaciu aspon na prvy stupen... maximalne ked prechadzam nejakou dedinou, kde kuria drevom a je tam kopu dymu, tak na chvilku zapnem vnutorny okruh. ale ventilator musi byt zapnuty vzdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ja pozeram stale ci som zamkol ked idem od auta a stale kontrolujem motor, teda zvuk, lebo sa bojim podpaleneho ventilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jste dobry uchyláci! a jezdíte vůbec s tím autem když ho pořád mejete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Vlach Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Pánové, jsem vděčný za tohle téma. Celou dobu jsem si myslel, že nejsem normální. . Z toho co ještě nezaznělo ... jsem úchylný do absolutní čistoty interiéru. Hlavně musím mít čisté prahy a pedály. Takže je i dvakrát týdně myju a z pedálu vyškrabuju nečistoty a pedály stříkám sprejem na plasty na interiér Před nasednutím se kontroluju jestli jsem do nečeho nešlápl a nemám něco na botech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já si jen mačkám čudlík od ruční brzdy a občas si ji lehce povytáhnu (za jízdy), abych viděl svítit kontrolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ivane: a když to nastříkaš sprejem-neklouže se ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Vlach Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ivane: a když to nastříkaš sprejem-neklouže se ti to? Neklouže, musíš to postříkat a otřít hadříkem. Ještě jsem s tím neměl problém. Doporučuji taky ošetřit pogumování pro nohu vedle spojky. Pak jsou ty pedály hezky čisté v těch rýhách a špína nemá tendenci se tam moc chytat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já jsem vlítnul takhle s formanem do obrubníku,byla to moc pěkná blondýnka takže to stálo za to jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Když parkuju auto před hypermarketem, tak ještě dvakrát obcházím dokola auto a kontroluju vizualně vnitřek a vnějšek, tahám ještě za kliky abych se přesvědčil že jsem opravdu dobře zamknul, odcházím a po 100m se zase klidně vrátím, když si nejsem jistý, že jsem kontrolu provedl důkladně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Skoro všechny moje úchylky ohledně auta jste už popsali. Proto to shrnu; všechny auta, které jsem kdy měl, měli jméno; s autem si povídám,občas ho pohladím po kapličce; na garáži ho pozdravím; pří odchodu pohladím po zadním světle a děkuju za cestu, za jízdy opakovaně zkouším ruční brzdu; parkuji schválně kde nejsou okolo mě jiná auta (klidně jdu do obchodńáku přes celé parkoviště - což rodina nechápe). Kolikrát jsem již vyběhl z hokny a kontroloval je-li auto zamknuto, to už ani nepočítám. Ale to je problém dálkového ovládání a mé sklerózy ( zas, ale na jinou stranu. pořád poznávám nové lidi, nové věci). Každý maličký šrám mě přivádí infarktové stavy, když mě nějaký závistivý debil poškrábal dveře, tak to bylo na koronárku, a teď si vemte, že jsem měl auto tři týdny nové, a na křižovatce mě nakulmoval borec, který jel na červenou, s autem na falešných SPZ, bez povinného ručení ( je to tady na fóru), to mě museli oživovat. Jakmile je možno, okamžitě umývám, ale vnitřek trochu zanedbávám - není čas. Snad je to vše, jsem prostě ukázkové pako (nebo snad ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já mám taky jednu. přes zimu neřeším umytí a i když je to jako prase nechám to až na jaro. ale někdy je to k nevydržení. jsou dny kdy se špiním i o kliku řidičových dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Chlapy to je sílá....všichni jste fakt "úchyláci" a nejhorší na tom je, že já taky pap: OK vyhráls, oficiálně jsi korunovaný "úchyl" fóra (bez urážky, míněno ze srandy - nebo né? ) - škoda že pro to není ikonka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Beru to, vím to, rodina tvrdí to stejné , kde se předávají ceny? Editováno: 7. Březen 2009, autor: pap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Beru to, vím to, rodina tvrdí to stejné , kde se předávají ceny? To je správnej přístup Jako cena ti musí stačit uznání...já si myslím že cenu by si zasloužili hlavně lidi z našeho okolí - že to s náma vydrží, když je někdy "odstrčíme" a věnujem se milenkám (myšleno autu samozřejmě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) takže nejsem jedinej komu ženská žárlí když jsem víc s autem než s ní? to se mi ulevilo.. Editováno: 7. Březen 2009, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mello, je blikám taky víckrát, ale nekontroluju dveře jo jo, je nás spousta, aspoň vím, že v tom nejsem sám.... zajímalo by mně, jak ty to nějaký psichiatr či psycholog nazval: blikofilie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiVr Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Pánové, jsem vděčný za tohle téma. Celou dobu jsem si myslel, že nejsem normální. . Z toho co ještě nezaznělo ... jsem úchylný do absolutní čistoty interiéru. Hlavně musím mít čisté prahy a pedály. Takže je i dvakrát týdně myju a z pedálu vyškrabuju nečistoty a pedály stříkám sprejem na plasty na interiér Před nasednutím se kontroluju jestli jsem do nečeho nešlápl a nemám něco na botech. tak se hlásím do klubu: jsem na tom podobně, jsem háklivej na zašpiněný plasty v interiéru - zaprášený interiér nebo okopaný kryty prahů, dveří, jednou týdně je otírám, - pedály neřeším páč na ně šlapu pořád. A hlavně se v mým autě se nejí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak já se přiznám taky,že ve skoro každém příspěvku jsem se našel.Ale něco jsem tu nenašel a já to dělám.Jestlipak někdo posloucháte auto za jízdy? Hlavně za studena,když vyjedu zvolna,tak stahnu okna a poslouchám ,jestli nejsou pazvuky,nebo jak píská turbo,cvrkot motoru,nápravy atd..Mám hudební sluch a hned bych poznal něco nekalého.Když jsem spokojený a zahřeje se motor,tak přiložím volume na rádiu i na motoru. Tak a teď se smějte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 vy ste pacienti myslim ze pozicat vam moje zajebane auto ktore nebolo umyte od jesene spravilo od vtedy 30tkm a vysava sa v nom pomocou lopatky a svetla pucujem len ked vyrazam na vecernu jazdu. a rodina sa odmieta so mnou vozit lebo sa hanbi tak to by bolo pre vas na infarkt. asi aj ja som trochu uchyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Koukám, že jsme všichni stejně potrefení. A já už z toho měl málem mindrák. Tak moje autíčko musí být absolutně čisté, venku i vevnitř, špínu nesnáším. Sousedi mi už občas říkají LEŠTĚNKA Skoro ve všech příspěvcích jsem se našel, taky kvedlám řadičkou při neutrálu, s dálkou blikám dvakrát, třikrát, ale dveře nekontroluji (elektrice věřím ) a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Úchylákům tohoto typu zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 A ted. Od koho to máte. Kvrdlání s řadičkou a čudlíkem ruční brzdy mám od táty. Neustálou nejistotu, jestli jsem zamknul také. Ten se také vracel třikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mám uchylku na krtky... a taky na mačkání toho čudlíku od ruční brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 takže nejsem jedinej komu ženská žárlí když jsem víc s autem než s ní? to se mi ulevilo.. to víš, že nejsi jedinej, je nás tu asi víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 čistofile lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.