Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já žádnou nemám.... lol:p

čistofile :smich:

ja musim mat zapnutu ventilaciu aspon na prvy stupen...

maximalne ked prechadzam nejakou dedinou, kde kuria drevom a je tam kopu dymu, tak na chvilku zapnem vnutorny okruh.

ale ventilator musi byt zapnuty vzdy!

:)

Ja pozeram stale ci som zamkol ked idem od auta a stale kontrolujem motor, teda zvuk, lebo sa bojim podpaleneho ventilu :D:feve:

Jste dobry uchyláci! :palec2: a jezdíte vůbec s tím autem když ho pořád mejete?

Pánové, jsem vděčný za tohle téma. Celou dobu jsem si myslel, že nejsem normální. :smich: . Z toho co ještě nezaznělo ... jsem úchylný do absolutní čistoty interiéru. Hlavně musím mít čisté prahy a pedály. Takže je i dvakrát týdně myju a z pedálu vyškrabuju nečistoty a pedály stříkám sprejem na plasty na interiér :palec2: Před nasednutím se kontroluju jestli jsem do nečeho nešlápl a nemám něco na botech.

Já si jen mačkám čudlík od ruční brzdy a občas si ji lehce povytáhnu (za jízdy), abych viděl svítit kontrolku :D

Ivane: a když to nastříkaš sprejem-neklouže se ti to?

Ivane: a když to nastříkaš sprejem-neklouže se ti to?

Neklouže, musíš to postříkat a otřít hadříkem. Ještě jsem s tím neměl problém. Doporučuji taky ošetřit pogumování pro nohu vedle spojky. :palec2: Pak jsou ty pedály hezky čisté v těch rýhách a špína nemá tendenci se tam moc chytat.

já jsem vlítnul takhle s formanem do obrubníku,byla to moc pěkná blondýnka kol5

takže to stálo za to jo? :smich:

Když parkuju auto před hypermarketem, tak ještě dvakrát obcházím dokola auto a kontroluju vizualně vnitřek a vnějšek, tahám ještě za kliky abych se přesvědčil že jsem opravdu dobře zamknul, odcházím a po 100m se zase klidně vrátím, když si nejsem jistý, že jsem kontrolu provedl důkladně. :doh

Skoro všechny moje úchylky ohledně auta jste už popsali. Proto to shrnu; všechny auta, které jsem kdy měl, měli jméno; s autem si povídám,občas ho pohladím po kapličce; na garáži ho pozdravím; pří odchodu pohladím po zadním světle a děkuju za cestu, za jízdy opakovaně zkouším ruční brzdu; parkuji schválně kde nejsou okolo mě jiná auta (klidně jdu do obchodńáku přes celé parkoviště - což rodina nechápe). Kolikrát jsem již vyběhl z hokny a kontroloval je-li auto zamknuto, to už ani nepočítám. Ale to je problém dálkového ovládání a mé sklerózy ( zas, ale na jinou stranu. pořád poznávám nové lidi, nové věci). Každý maličký šrám mě přivádí infarktové stavy, když mě nějaký závistivý debil poškrábal dveře, tak to bylo na koronárku, a teď si vemte, že jsem měl auto tři týdny nové, a na křižovatce mě nakulmoval borec, který jel na červenou, s autem na falešných SPZ, bez povinného ručení ( je to tady na fóru), to mě museli oživovat. Jakmile je možno, okamžitě umývám, ale vnitřek trochu zanedbávám - není čas. Snad je to vše, jsem prostě ukázkové pako (nebo snad ne?)

já mám taky jednu. přes zimu neřeším umytí a i když je to jako prase nechám to až na jaro. ale někdy je to k nevydržení. jsou dny kdy se špiním i o kliku řidičových dveří :feve:

Chlapy to je sílá....všichni jste fakt "úchyláci" a nejhorší na tom je, že já taky :smich:

pap: OK vyhráls, oficiálně jsi korunovaný "úchyl" fóra :palec2:(bez urážky, míněno ze srandy - nebo né? :p ) - škoda že pro to není ikonka :smich:

Beru to, vím to, rodina tvrdí to stejné , kde se předávají ceny?

Upraveno od pap

Beru to, vím to, rodina tvrdí to stejné , kde se předávají ceny?

To je správnej přístup ;) Jako cena ti musí stačit uznání...já si myslím že cenu by si zasloužili hlavně lidi z našeho okolí - že to s náma vydrží, když je někdy "odstrčíme" a věnujem se milenkám (myšleno autu samozřejmě) :smich:

takže nejsem jedinej komu ženská žárlí když jsem víc s autem než s ní? to se mi ulevilo.. :)

Upraveno od jvees69

mello, je blikám taky víckrát, ale nekontroluju dveře

jo jo, je nás spousta, aspoň vím, že v tom nejsem sám.... zajímalo by mně, jak ty to nějaký psichiatr či psycholog nazval: blikofilie?

Pánové, jsem vděčný za tohle téma. Celou dobu jsem si myslel, že nejsem normální. :smich: . Z toho co ještě nezaznělo ... jsem úchylný do absolutní čistoty interiéru. Hlavně musím mít čisté prahy a pedály. Takže je i dvakrát týdně myju a z pedálu vyškrabuju nečistoty a pedály stříkám sprejem na plasty na interiér :palec2: Před nasednutím se kontroluju jestli jsem do nečeho nešlápl a nemám něco na botech.

tak se hlásím do klubu: jsem na tom podobně, jsem háklivej na zašpiněný plasty v interiéru - zaprášený interiér nebo okopaný kryty prahů, dveří, jednou týdně je otírám, - pedály neřeším páč na ně šlapu pořád. A hlavně se v mým autě se nejí.....

Tak já se přiznám taky,že ve skoro každém příspěvku jsem se našel.Ale něco jsem tu nenašel a já to dělám.Jestlipak někdo posloucháte auto za jízdy? Hlavně za studena,když vyjedu zvolna,tak stahnu okna a poslouchám ,jestli nejsou pazvuky,nebo jak píská turbo,cvrkot motoru,nápravy atd..Mám hudební sluch a hned bych poznal něco nekalého.Když jsem spokojený a zahřeje se motor,tak přiložím volume na rádiu i na motoru. Tak a teď se smějte.

vy ste pacienti :smich: myslim ze pozicat vam moje zajebane auto ktore nebolo umyte od jesene spravilo od vtedy 30tkm a vysava sa v nom pomocou lopatky a svetla pucujem len ked vyrazam na vecernu jazdu. a rodina sa odmieta so mnou vozit lebo sa hanbi lol tak to by bolo pre vas na infarkt.

asi aj ja som trochu uchyl :p

Koukám, že jsme všichni stejně potrefení. A já už z toho měl málem mindrák. Tak moje autíčko musí být absolutně čisté, venku i vevnitř, špínu nesnáším. Sousedi mi už občas říkají LEŠTĚNKA :) Skoro ve všech příspěvcích jsem se našel, taky kvedlám řadičkou při neutrálu, s dálkou blikám dvakrát, třikrát, ale dveře nekontroluji (elektrice věřím lol ) a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Úchylákům tohoto typu zdar!

A ted. Od koho to máte. Kvrdlání s řadičkou a čudlíkem ruční brzdy mám od táty. Neustálou nejistotu, jestli jsem

zamknul také. Ten se také vracel třikrát.

mám uchylku na krtky... :D a taky na mačkání toho čudlíku od ruční brzdy :smich:

takže nejsem jedinej komu ženská žárlí když jsem víc s autem než s ní? to se mi ulevilo.. :)

to víš, že nejsi jedinej, je nás tu asi víc

čistofile :smich:

:palec2:lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.