Přejít na obsah

Octavie I. - zatékání přes dveře


mario1977

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych.

Mam problem,zateka mi do octavie cez predne spolujazdcove a zadne dvere,len prava strana.Pozeral som tesnenie,jo ok,vymenil som folie vo dverach,vycistil odtokove kanaliky vo dverach a stale zateka.Voda sa drzi na prahu a pomaly preteka na koberec.Len ked auto stoji.Prikladam aj foto aby to bolo zrozumitelnejsie.V servise mi povedali ze mam dole na tesneni kusok vyrezat,aby mala voda kade odtekat :D Nekomentoval som to a otocil som sa na päte.Vie mi niekto z Vas poradit,neviem co mam este skusit,uz sa stym dlho trapim.Pozeral som vselijake fora,no tam sa to vacsinou vyriesilo vycistenim kanalikov a alebo vymenou folie.

Vopred dakujem za odpovede.

http://imageshack.us.../dsc0060yz.jpg/

http://imageshack.us...dsc0059hax.jpg/

Maám te samý problém, taky řeším problém se zatékáním,a to u spolujezdce a za ním. Hlavně ten zadní kobereček je uplne mokry. Pročistil jsem odtokové kanálky v kapotě (u pylového filtru), sundal tapece a pořádně zalepil folie, a furt mokro. Hlavně teda vzadu. Tam nevím kudy to teče. Vepředu jsem si všiml, že to jde kolem repraku, ale jen mirně. Vzadu nevím. Dal jsem pod dveře (na práh) hadru a ta mokrá není, ale koberece durch. Druhá strana za spolujezdcem je suchá, stejne jako řidičuv koberecek. Nevim 

 

Edit: Tak ted zase prselo, docela dost, sel jsem to zkontrolovat, a zas mokro vzadu jak cyp. I ta hadra, co jsem dal na prah byla trochu mokra. Ale ten polstr (či kobereček) co jde od prahu na podlahu mokry neni, ale smotny koberec na podlaze je durch. Tak odkud to tam jde?A u spolujezdce je to mokre kolem vydechu pod stredovym panelem. Tak babo rad. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...