Duben 7, 201510 r Zdravím, park asistent 1Z0 919 475 B (jednotka len pre zadne parkovacie senzory) - umožní zobrazenie prekážky sučasne s obrazom z kamery na navigácii?
Duben 8, 201510 r Tato to zvladne. Part No SW: 1Z0 919 475 B HW: 1Z0 919 475 Component: PARKHILFE 4K H06 0006 Revision: -------- Serial number: 66631023207563 Coding: 100001 Shop #: WSC 22446 810 17705 VCID: 408531A4D398DCE
Duben 19, 201510 r Ahoj, ze pry kamera High blokuje menu telefonu s kombinaci FL MaxiDot a HF mam OII, da se to poresit?
Září 9, 20159 r pro ty kterým nejde kamera při nastartovaným motoru,stačí propojit zadní kabely na couvací žárovky ze zásuvek zadních světel. já mám projektor v zrcatku přední kameru na tlačítko a zadní na zpátečky ale jak má velky odběr tak na to nestačí a tak jsem propojil levou i pravou stranu konektoru na zpátečky a ejhle kamera jede i při nastartování. octavia 2 old face 1.6 rok 06 2012
Únor 13, 20169 r Tak se také hlásím ke spokojeným majitelům originální VW couvací kamery v madle pátých dveří. Ještě jednou bych rád poděkoval ferdovi 25 za odborné rozchození této kamery.
Březen 13, 20169 r mam kameru plus monitor a pokud je zaple zapalovani a zarazen zpetny chod vse funguje skvele ale jak se nastartuje motor monitor zacne skákat a po chvili zhasne.kamera i monitor jsou pripojeny na svetlo spatecky jedna se o fabia 3 nemá někdo nakou radu co stim ???
Březen 13, 20169 r Hledat! http://forum.skodahome.cz/topic/115694-ru%C5%A1en%C3%AD-obrazu-u-couvac%C3%AD-kamery/ Upraveno Březen 13, 20169 r od danikd
Červen 5, 20169 r Mám dotázek. Mám neorigo rádio z číny. K tomuto jsem si objednal bezdratovou wifi couvací kameru. Ale mám problém s tím, že když zařadím zpátečku při vypnutém motoru tak kamerka šlape. ALe když nastartuji tak se obraz nezobrazuje. V zadu mám kameru připojenou na zásuvku couvacího světla + kostru. Ve přední části spínaný 12 V a kostra. Když jsem měřil proud tak při vypnutém motoru je 12,03 a při nastartovaném 14,09. Je problém v tom že tam jde víc jak 12V? Nebo je chyba někde jinde jo vím je to čína ale jestli neřešil někdo podobný problém.
Červen 5, 20169 r ja měl něco podobného zadní jsem měl na jedné straně připojené + na couvací žárovku ale po nastartovaní mě přeskakoval obraz z přední kamery na zadní pak jsem zadek napojil i na druhou žárovku a dobrý.problém byl v tom že kamera má velky oběr a nebrala tolik z jedné.
Červen 5, 20169 r Já mám jen zadní kameru. Ale spíš si myslím že bude problém v tom, že mám zase moc proudu při vypnutém motoru 12 a při zapnutém motoru 14. Takže si myslím že ten bezdrátový wifi přijímač asi není na takový proud stavěny
Červen 5, 20169 r to ne ...každá elektronika na 12v musí vydržet 14.9v schvalně skus jen kablik napojit na druhou zasuvku na zpatečkové světlo volně a uvidíš
Červen 5, 20169 r Mal som rovnaky problem. Pri vypnutom motore vsetko slapalo, ale pri nastartovanom mi obraz skakal a nic nebolo vidno. Elektrikar mi to premeral a pri nastartovanom motore tam islo viac prudu. Dal mi tam nejake relatko a uz to slapalo. P.S: kameru mam takisto cinu v madle, ale kablovu verziu. Upraveno Červen 5, 20169 r od Kyselinka
Červen 5, 20169 r Proudu urcite moc nemas. Jednak se tady bavis o napeti a vyssi napeti by vadit urcite nemelo. Problem pravdepodobne bude v tom, ze to mas pripojene primo na zarovku. Na zarovku pripoj rele, ktere ti bude spinat trvalych (nebo spinanych, to je jedno) 12 V pres nejakou pojistku. EDIT: Tak Kyselinka byl s tim rele rychlejsi... Upraveno Červen 5, 20169 r od LucasCZE
Červen 5, 20169 r to mě taky řikal elektrikář dát tam relé které se muže časem pokazit a nakonec smeto udělali propojené.ale je pravda že mám odpojené hlídaní žárovek.zda to pak nebude hlasit špatný odběr proudu.to jsou ty moderní blbosti
Červen 5, 20169 r To rele tam mam uz piaty rok a zatial slape S kontrolou ziaroviek to nic nema, resp. ziadnu chybu to nevyhadzovalo.
Červen 5, 20169 r Kvuli rele to urcite chybu hazet nebude. A proc by se rele casem pokazilo, to mi hlava nebere. Vzdyt v aute mas X dalsich rele a funguji spolehlive.
Červen 5, 20169 r Děkuji pánové za info. Zkusím první jednodušší variantu napojit na obě dvě žárovky. S tím relé budu muset oslovit nějakého auto elektrikáře to už je nad moje chápání
Červen 9, 20169 r Já to napájím z rádia, který pustí 12V po zařazení zpátečky... a dozadu po drátu který je součástí video kabelu... Taky čína do madla pátých dveří, kabelová.. tomu bezdrátu jsem nějak nevěřil
Srpen 16, 20169 r Ahoj, řešil jste někdo připojení neorigo kamery ke Columbusu přes tento converter? Jestli to chápu správně, tak orig. jednotka 3C0 907 441 (pro připojení orig. kamery) je "stejný" převodník CVBS-RGB? Měl jste to někdo rozebrané, že co v tom je za střeva? Díky Upraveno Srpen 16, 20169 r od kuzmicz
Srpen 20, 20169 r Proc nekoupis origo low kameru pro Tiguana v madle za cca 3500? Lepsi, kvalitni, vcetne kabelaze, nemusis resit prevodniky atd ... Jenom zvetsit diru ...D Upraveno Srpen 20, 20169 r od danikd
Srpen 21, 20169 r Tak 3500kc a 19$ je trosku dost rozdiel. Osobne mam tu cinsku kameru uz vyse dvoch rokov a no problem, funguje rovnako, ako ta z Tiguana. Hlavne sa nemusi riesit ziadne rezanie do dveri, len kupit novu misku a novy konektor Upraveno Srpen 21, 20169 r od Kyselinka
Srpen 21, 20169 r U cinana je komplet tiguna za cca 2100 ... 3500 je tady v CR, k te tve musis pripocitat prevodnik ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.