karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Romarioo:To já ani tyhle info nevyhledávám,ale když se ke mně někdy něco dostane,tak mi to akorát hned žlučí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Věřím.Ten Topol chodí s kočárkem bez ochranky jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jj,normál a i Paroubek na tom letišti stál úplně sám....Topolánka tam potkávám celkem pravidelně a vždy byl taktéž sám.....Co mě ale překvapilo bylo že i Klause nějak zvlášt moc nehlídaj.....To bylo tak červenec,srpen 2008 kdy firma se kterou spolupracuju pořádala celodenní párty v Golf-clubu-Konopiště a když jsem se tam šel ještě z jednim klukem cournout po areálu,tak najednou proti nám šel Vašík Klaus..přecházel z jednoho báráčku do protějšího a byl úplně sám....až když jsem se vracel,tak už u toho baráku stála A8 a nějakej borec z ochranky....ale nic extra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Karlos: to neni možny! Nepleteš si je náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Hazel jsem to k sobe do vlakna, ale hodim to i sem, mozna si toho tady vsimne vice lidi... zajimavy clanek zajimavy clanecek, hlavne si prectete ty fraze napr: ..."Mám zájem o velmi luxusní, reprezentativní, vybavený a prostorný vůz. Polsky: Macie Fabie? Jinak co jsem se dival, tak u nas treba vyjde naftove RSko v DSG na 805tis a u nich na 675tis... docela rozdil co edit: opraven odkaz Editováno: 25. Březen 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Se můžeš přesvědčit....Dušní 12,Ph1...bydlí tam ta jeho hvězda....Pravidelně tam cestuje z kočárkem oblečenej jak 16letech puberťák..všichni s toho baráku se mu smějou s tim co má vždycky na sobě.....Ti ho někdy blejsknu mobilem.....tyhle dementy z vlády potkávám bohužel celkem často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Karlosi... když ty testy jsou prostě přitažený za vlasy... ano, nemá to dole takovej krouťák... jestli to nebude tím, že je to atmoséra ... no nic... mě to na to moje "závodění" stačí... nikdy jsem s ničím silnějším nejezdil.... turbo efekt mi taky nechybí.... takže já jsem valstně spokojenej! Michale Káááá... mě ten odkaz nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Uz jsem to opraviiiiil, promiiiin, nejak mi nedoslo, ze ty dlouhe odkazy to vzdycky pomrvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To s tím nákupem v Polsku je dobré. Jinak na nějaké testy se můžu vyprdnout, stejně je to vždycky subjektivní. Já si testy aut čtu, jen pro pobavení nikdy tomu nepřikládám nějakou váhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kluci: neviděli jste pana vrchního??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Asi je tady z toho teď samoobsluha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 já vám dám samoobsluhu vy hajzlové jedni nenažraníííí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Opravdu jako u Suchánku! Včera mě nasrali v hospodě reálny...mám narozky cca za měsic tak jsem chtěl pronájmout hospůdku a uspořádát turnaj v ping pongu.Přišli by kluci z práce a nějaky ty známy.Napočítal jsem cca 30 lidi.A ten debilní vrchni mě řekne že chce za pronájem sálu 3000,-Chápete to??? Jemu je asi málo že mu uděláme utratu a tak chce vic...lidi jsou nesoudny! Seru na něj a na jeho hospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 já vám dám samoobsluhu vy hajzlové jedni nenažraníííí!!! žízeň je veliká, život mi utíká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Romco, tak co podlaha, jak to dneska dopadlo? Pomahal ti tam i Přemek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Michale: jde to pomalu.Představ si že ani po 15 dnech nepřišel likvidátor.Škoda je nahlášená od 12 března.Stav je takovej že zbývá jen pokládka a lino v předsíni.Ale už to je na dosah!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ÓLÉ OLÉ OLE OLÉ KOŠICÉ KOŠICÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Hazel jsem to k sobe do vlakna, ale hodim to i sem, mozna si toho tady vsimne vice lidi...zajimavy clanek zajimavy clanecek, hlavne si prectete ty fraze napr: ..."Mám zájem o velmi luxusní, reprezentativní, vybavený a prostorný vůz. Polsky: Macie Fabie? Jinak co jsem se dival, tak u nas treba vyjde naftove RSko v DSG na 805tis a u nich na 675tis... docela rozdil co edit: opraven odkaz Zvláštní ceny čeče. Jako by se to vyrábělo v Polsku co ?? Kde udělali soudruzi od Škodovky asi chybu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ty jo Romane, prijde mi ale, ze mas nejak moc pomale remeslniky. Plovoucku v mistnosti cca 20m2 mas polozenou tak priblizne za 4hodky, tak co dneska delali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kluci: neviděli jste pana vrchního??? Vrchní už asi prchnul ne ? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zvláštní ceny čeče. Jako by se to vyrábělo v Polsku co ?? Kde udělali soudruzi od Škodovky asi chybu ???? No hlavne treba ten superb 1.8Tsi je docela mazec ten rozdil cen, pres 200tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Rosto: vrchni si asi ted cpe bachor to víš sport je sport! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No hlavne treba ten superb 1.8Tsi je docela mazec ten rozdil cen, pres 200tis Víš co Michale. Poláci vždycky se vším uměli vyjebat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Rosto: vrchni si asi ted cpe bachor to víš sport je sport! No tak od rána nejedl tak se nediv Romčo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Rosto: vrchni si asi ted cpe bachor to víš sport je sport! vrchní mal ísť na Heat asi ho to zničilo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.