Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

áno dnes, keď som išiel na obed tak vidím, že kamarát má v pneuservise prázdno a len tak stojí medzi dverami tak som mu to hneď z obeda priviezol a už je to hotovooo.... :) foto je v mojom vlákne...

Vloženo

Tak dúfam, že nenapadne... lol

Aj prvý sneh v novembri som prejazdil na letných, to bolo hneď prvý víkend ako som kúpil octávku... ;)

Idem OFF, končím v práci, skočím ešte do ručnej poumývať zimné kolesá a do garáže s nimi... :)

Vloženo

Taky budu muset udělat na letňácích geo...teď mi nehorázně vibruje volant a táhne to krapet doprava, asi sem něco trefil víc než by bylo zdrávo...a to mám ještě dojem, jestli nakonec nebude šišatej elektron, to by se člověk na ty naše cesty nejradši vyprdl :wacko:

Vloženo

Mně psal toto...

Hello! Please help me help.gif

i have car identical to this one http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=63083

- Octavia2 FL 1.8 DSG, 205/55 r16 Crateris with russian "Paket špatné cesty"

this is how it looks like(my car):

i want to mount european(normal) springs/"pruziny" to look like this:

But i don't know partnumbers of the springs on european cars with 1.8 DSG. Can you tell me them or please ask Sidzej to give me his VIN (i wrote him, but he didn't answer, probably doesn't speak english)

Chápu dotaz, ale není mi jasně k čemu chce tvoje VINko :kuk:

Vloženo (editace)

nedávajte mu to, nikdy neviete čo sa môže stať, istota je istota :):aggressive:

...hocikto si to aj tak može opísať na ulici, ale takto dávať je blbosť

Editováno: , autor: wrccko

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...