Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Protože ty noumové z autoriz.servisu maji na všechno moc času...jsou prostě nepružny a jsem na to nasranej...oni nemužou zároven lakovat nárazník a paralelně dělat servis na 60 tisicich.Chápeš to? Proč?Na jeden dojebanej náraznik potřebuji snad týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Romco jak uz jsem ti rano rekl do telefonu, nepochopim jejich styl prace, borci maji na papire z pojistovny ze maji naraznik sundat a prohlidnout na poskozeni stejne tak uchyty apod. A oni proste cekaji nez mi na dilne na aute udelaji brzdy, WTF :blbec: :blbec: Kdyby radeji sundali naraznik, a zacli lakovat stejne se jim to lip lakuje kdyz to neni na aute. Jestli zase nepojede naklapeni svetel tak se z nich asi poseru, pozitivni je ze mi udelaji i ten zadek jak jsi me na nej upozornil tenrat na benzince. Listy na dvere jsou objednany a udelaji to stim, akorat to asi prej nestihnou tak is je odvezu domu a necham je tam dat az bude garancka. Chtel jsem jim rict at mi sundaji napis Octavia, ze v tom maji praxi a i nejake cistidlo a auto mi uvnitr umyjou ale to uz by asi rekli v patek takze nasrat. Tak ted telefon, RSlisty stoji na dvere prej 2000 kde to vzal ? Zadni naraznik tam ma prej deformaci, takze to budou prej nahrivat a sundavat senzory PANE BOZEEEE CO JSEM KOMU UDELAL Editováno: 20. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Přesně stejny pocity mám z toho taky.Řekl jsem že chci auto ve čtvrtek ráno a doufám že to tak i dopadne...po obědě jim budu volat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak te telefon, RSlisty stoji na dvere prej 2000 kde to vzal ? Zadni naraznik tam ma prej deformaci, takze to budou prej nahrivat a sundavat senzory PANE BOZEEEE CO JSEM KOMU UDELAL ty listy jsou fakt kurefski drahééééé... jinak k tomu nápisu, sundej si to sám.. a vyčistíš to benzínem Olafioso.. oni by za to chtěli určitě balík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nevíte kolik stojej brzdové destičky? asi je budu muset vyměnit než mi chytnou kotouče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ol@f tak to bude ešte sranda hádam ti pri tom nezničia senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nevíte kolik stojej brzdové destičky? asi je budu muset vyměnit než mi chytnou kotouče.. v servise od 1500-2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 RS lišty stojí tuším 1800,- přes dva tácy teda nestály, to jsem si téměř na 100% jistej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Roberto zadni desky cca 1600, predni budou drazsi jedna ma v sobe signalizaci. Kotouce neni nijak chycenej jen je proste uz obrzdenej potvrdilo se ze v zadku jsou prvni desky a uz ma ten kotouc halt neco za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ol@f tak to bude ešte sranda hádam ti pri tom nezničia senzory Rikal ze budou muset vymenit drzaky na senzory, skoro jsem si rikal ze by bylo lepsi rychle nekde splasit RS naraznik jenze bych mel pak hybrida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Olaf: tak náraznik budou jen lakovat a měl by být v cajku.Co se týče servisu tak jsem je ukecal a udělaji to zároven s tím ale byli to nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Roberto zadni desky cca 1600, predni budou drazsi jedna ma v sobe signalizaci. Kotouce neni nijak chycenej jen je proste uz obrzdenej potvrdilo se ze v zadku jsou prvni desky a uz ma ten kotouc halt neco za sebou. Alesio aleš Pražák je má tady za lepčí cenu.. Originální brzdové destičky - Sada brzdových destiček se signalizací opotřebení, na kotoučové brzdy 312 * 25 - Cena: 1.450,-Kč Originální brzdové destičky - Sada brzdových destiček se signalizací opotřebení, na kotoučové brzdy 280 * 22 Cena: 1.400,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 RS lišty stojí tuším 1800,- přes dva tácy teda nestály, to jsem si téměř na 100% jistej... 1675 s dani pro chorcheho, rikal mi ze to ma skladem a ze sada po 4 kusech jeden kus stoji 500, tak mozna koukal na tu delsi a treba to bude celkove za tech 1675 ale to bych nele svoji tradicni slevu, tak to jsem zvedav jak tohle dopadne. Potrebuju nekde poplasit original ceny a zkontrolovat si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Treba ETKA chce za jednu RS listu s pripravou pro lak cca 650 kc. Nejvyhodnejsi, kdyz to chcete pres skodovku, je koupit tu jejich sadu z origo prislusenstvi, ta je nejak kolem 1600kc tusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) no prave a kde vzal ty dva litry, ta sada z prislusenstvi stoji tech 1675 penez. Tak mala kontrola cen Podle vseho doprucene ceny skoda MUZE NEKDO MRKNOU DO ETKY NA CENY ? nekdo kdo ma aktualni ceny prosim at se pripadne nerozciluju zbytecne. 1K0615601L - Kotouc zadni á 1636 celkem - 3272 1K0698451D -Zadni desky á 1761 celkem - 3522 -------------------------------------------------------- celem teda 6794 - ten techni rikal 7tycek no cc-autodily.cz - original dily zadny smecko Kotouc zadni á 995 celkem - 1990 Zadni desky á 1007 celkem - 2014 ------------------------------------------------------ celkem 4000 Rozdil 3000 to mi mohlo zaplatit ty listy, kuwa fix to je je fakt moc. Editováno: 20. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak ja nevim jak mam aktualni ceny v ETCE, ale instaloval jsem to nekdy v unoru... 1K0615601L - Kotouc zadni cenu tam mam... 1849,38kc 1K0698451D -Zadni desky cena ... 1951,08kc tak vazne nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no jeste lip, tohle bylo z jednoho shopu jako porovnani original cena a jejjich. parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zdarec chlapi, tak opět na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já taky, ale teď zmizím a budu až později večer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dneska je tu nějak mrtvo což??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nejenom dnes, předevčírem tady bylo úplně mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak to tady zavřem...ju??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ok :palec2: a prečo je mrtvo? lebo ide Ošklivka Katka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak to tady zavřem...ju??? Né, ono se to tady zase rozjede... až bude pršet Tak na Ošklivku Chatku se fakt dívám, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dnes jsem četl v idnes, že se dnes larma promění v krásného motýla, a tento super seriál konečně skončí, amen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.