superfatty Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 nebudou už jsou hotové.. ale žádné velké věci.. drobnosti za velký peníze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty woe...to mě podrž...na foru je můj jmenovec chlapi! Nějaký Romario bez dvou "o"...tak kdyby Vás prudil tak já to nejsem!!! Jeden tu má přezdívku Lancelote a taky jsem se divil jak jsem ji viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jen mischicka je jedna jediný Radši koukněte sem a vyjádřete se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty woe tady je mrtvo. Kde ste babyyyy !!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ich bin hýr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ja ja. Ich bin auch hier aber wo ist alle ?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 dovolím si upozornit, že začlo hlasování o fotku za zimní období!!! viz. můj podpis!!! také bych se vás chtěl zeptat, proč se taky nepřídáte do soutěže? loni byly ceny celkem slušný a ten 50,- Kč poplatek vás snad neodradí, což??? tak směle do toho!!! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ja ja. Ich bin auch hier aber wo ist alle ?? arbeit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já jsem Pájo v zimě nefotil. Pořád se mi to mlžilo a nestálo to za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 arbeit Das ist nix normal jetz in arbeit. 7:00 uhr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 to je zase odpoěď... fakt dělat něco pro lidi... chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Das ist nix normal jetz in arbeit. 7:00 uhr ? manchmal , zwei bis drei mal in Woche, ende Deutsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Vorle, máš tam hezkou sbírku fotek, hlasovat budu, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 díky Jar do !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 máš to tam, odeslána SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 manchmal , zwei bis drei mal in Woche, ende Deutsch jasně konec konverzace v něměckém jazyce. Alles Gutte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 škoda, že nemůžu taky soutěžit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoj, jsem tu, sedrenej jak pes Jardo dnes jsem Te potkaval v Jaromeri, mas opravdu neprehlednutelnou fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jj. Fotky máš dost dobrý, je vidět že už pár let fotíš. Tak to nech příště pořádat někoho jiného ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ahoj, jsem tu, sedrenej jak pes Jardo dnes jsem Te potkaval v Jaromeri, mas opravdu neprehlednutelnou fabku Ty xena viď Tome. Oslňujou jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jj scoutik se mi k zime hodi tak nejak nejvic, ostatni prominou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 díky kluci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Není za co. Je to zasloužená pochvalička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Teda takhle, uplne nejvic se k zime hodi nase OII 4x4 f plný palbě, f tedeíčku a f čipu lol ale vorlajz ma taky khůl káru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tome a jakou barvu máte??? a 103 kW nebo 77 kW v sérii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.