mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 No, jsem na ně na kluky zvědavý. Asi to neuvidím, máme to ofiko ukončení, ale stejně, po včerejšku to bude nářez, řekl bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Nasi podle me zacli lepe, ale jak byli tak casto vylucovani, tak se dostali pod tlak a to jim bralo strasne hodne sil, podle me. Ono obecne, hrat skoro pulku zapasu ve 4 musi byt unavne jak cyp . Prohrali si to sami. Meli by si na takove fauly davat pozor. A jak rika Misa, rozhodci byl moc precitlively. Tak tak, hrát ve čtyřech není nic moc a rozhodčí měl být vystřídán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Blatak to rekl dobre, posrali jsme si to sami. Ve zbytku bylo cejtit ted si to vyzereme s Kanadou, podle me uhrajeme maximalne remizu, doufam ze remiza, vyhra a vyhra bude stacit na postup. Editováno: 30. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Na hovno je že po včerejšu jsou dost vyflusany...to je blby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Nechtěl bych hrát dva zápasy takhle po sobě, ale třeba překvapí, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To by muselo překvapit celé mužstvo.Jagr a dva další na to nestači.Bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 No Jágr, co včera předvedl krom té nahrávky, dvou kliček a věčného sezení, prt. v oslabení nehraje??? To je spíš psychická výhoda, že se ho někteří zaleknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 A to je málo? Jagr se mi líbi a doufám že to dnes kluci ustoji...ale myslim že budou dobry bitky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 rekl bych ze Jagr delal co mohl, ze jsem hrali 24 minut oslabeni za to teda nemohl, tusim ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Myslím, že tam včera byli lepší než on, ale to je můj subjektivní laický názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Přesně tak! Snažili se ale bylo nervozní...a z toho ty vyloučení a prohra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kdo rekl ze hral nejlip, jaaaa ne. Libi se mi jak hraje Blatak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Právě Blaťáka jsem myslel. Sice tam vyrobil taky jeden solidní kiks před brankou, ale jinak celý zápas super. Totéž Štěpánek, bez něj bychom prohráli 10:3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já jsem laik, ale o naší včerejší prohře rozhodlo toto: 1) za stavu 3:1 jsem přestali hrát 2) moc faulů, některý jasný, jiný přísně posouzený!!! 3) hrubky v obraně 4) špatné přesilovky, málo střelby z mého pohledu hrál včera dobře Štěpánek, Polák, Blaťák, Hemský, Kotalík... velké zklamání je pro mě zatím vystoupení Židlického a hlavně Plekance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 No Hemský tam taky odevzdával puky, takže nevím jestli patří do TOP 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Vorlajz tu machruje se svym rozborem zapasu a pritom to opsal nekde z netu coo Hemsky nehral uplne spatne, dokazal vyvest puk do utoku, ale pak se vetsinou uklickoval a nedopadlo to nijak. ¨Tez bych ho nezaradil do top 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ty woe...fakt to někde opsal jo? No tak to teda neni fér takhle muže machrovat i můj desetiletý syn Raději mi řekněte jak tipujete dnešní zápas s Kanadou? Prosím o Vaše odpovědi a. vyhrajou Češí b. prohrajou ale budou bojovat c. bude to pohroma a ostuda d. prodloužení a trestny střílení Tak jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Udělal jsem anketu Romane, dle Tvých návrhů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kdyz se budou snazit a Kanada to nebude prehanet tak v zakladnim case uhrajeme remizu, ale i na tu se budeme muset hooodne snazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Dal jsem, že vyhrajou naši...né, že bych jim tak věřil, ale člověk musí myslet pozitivně...alespoň pak můžu říct, že sem jim věřil a zklamali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Kluci: kdo to tady upravil? Předem děkuju tomu kdo to udělal.Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Udělal jsem anketu Romane, dle Tvých návrhů. Děkuju Mišáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Panove nevite prosim nekdo jestli Milotec ma jeste v Revnicove svoji podnikovou prodejnu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jaa to tipuju na prodlouzeniii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Lukyne: tak to nahoře zakroužkuj.Díky za hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.