superfatty Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Aspoň vám nebudou závidět že jste vyhráli :-) to Laci: ako sa máš Laci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 no... nesťažujem sa ale mohlo by byť aj lepšie. octa išla z domu a jej miesto zaujala Karosa,takže aj keď mám voľný čas tak ho vlastne nemám . ty ako,čo malý poklad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Karosa? Vy teď miesto autom jezdíte autobusom? Vždtcky to může být lepší, to se nedá nič robiť. Anežka roste jako z vody a dělá jen radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 SLOVENSKÓÓÓ DO TOHÓÓÓÓÓ Co jsem vám tady dopoledne psal ? Prý unavení z Finů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já jsem psal před začátkem utkáni že to bude 10:0 a málem jsem to trefil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zdar lumpové. To jsme jim to nasypali. Ale ještě není nic jistý. Musí nám Slováci fandit abychom porazili Bělorusáky a oni postoupili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Karosa? Vy teď miesto autom jezdíte autobusom? Vždtcky to může být lepší, to se nedá nič robiť. Anežka roste jako z vody a dělá jen radost :-) to víš,líp se stím parkuje hlavne ve měste. na popojíždění mám Sprintera a když jedeme dál tak beru tátovo vozítko VW Golf, takže zatím f pohode . jo... a tady je fotka mé plechofky : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Naši dnes hráli dobře. S kým dalším vlastně hrajeme? Celkem by mně zajímalo, proč nenechal Růžička dnes zachytat Mensatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 O tom Mensátorovi jsem už psal včera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já jsem psal před začátkem utkáni že to bude 10:0 a málem jsem to trefil... Jj, koukal jsem :-D Kde se schovává Maroš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Naši dnes hráli dobře.S kým dalším vlastně hrajeme? Celkem by mně zajímalo, proč nenechal Růžička dnes zachytat Mensatora. Zítra Bělogvardějce a pak vyřazováky. Nejspíš začneme s USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Měl jsem na to vsadit...poslední dobou mi to docala vycházi s tim tipováním... Mároš se asi šel z toho uspěchu vožrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Nebo voběsit, si tady s Tomacatem tak notovali jak nás dají :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zase to spíš přeju Slovákům než někomu jinýmu, třeba Bělorusku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Taky přál postup Slovensku, než Bělorusům. Přeci jen jsou to naši staří známí Když zítra Bělorusy porazíme, tak to Slováci mají jisté, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jdu dávat fotečky z dneška do mého vlákna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Taky přál postup Slovensku, než Bělorusům.Přeci jen jsou to naši staří známí Když zítra Bělorusy porazíme, tak to Slováci mají jisté, ne? Tak tak Lance. Snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Podle mě at vyhraje ten lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Rusko má pěkně našlápnuto...a ted taky vede nad USA 4:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 DEBAKEL DEBAKEL DEBAKEL, TRAPNE TRAPNE TRAPNE, NECH IDU HRAT DO D SKUPINY KU MONGOLOM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 'XXX TOMCAT XXX' : je to jenom sport...jednou vyhrajete Vy a jednou my... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Nebo 30x my a ani jednou oni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Je tu nějakej znalec podvozku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jsi tu sám Co chceš vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Podvozek: v servisní knižce udaj 2UA.Co to známená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.