Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Je to pak k vzteku! No nic jdu chrápat.Dobrou noc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 HLasím odchod brou všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Taky jdu uz spat. Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Keď sem konečne prídem tak už všetci išli spať... no tak dobrou, idem aj ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ja nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Šak ty si ďaleko na východe, tam ešte asi tma nie je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tu už vidím vychádzať slnko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak ty už máš vlastne ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 kľud..až tak nie ...nie som v Japonsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Čo to je za kravina to nove forum octaviaclub? vie mi to niekto vysvetliť? V prvom rade ten design je otrasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Zeptej se Olafe.Ten tam taky přešel a zavřel si vlastní vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Všichni kdo něco znamenají tam jsou, nebo minimálně jdou Je to forum co založil Vitouš a spol. pro Octavie a další, které to tu už se*e... Technologicky je to totožné s tímto fórem, takže jde jen o to si změnit skin a a myšlenkově to není určeno jen pro členy OC, ale všechny co chtějí alternativu k olinovu diktování tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Presne tak... Myslím že väčšina členov octaviaclubu sa tam presunie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Koukal jsem kolik se tam objevilo jen během dneška lidí...ale třeba to kolik nás odejde změní toršku olinův pohled na věc a těm co zůstanou se bude žít lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já nikam nejdu.. i když já su nikdo, že tak co bych chtěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) kucí hele stěhujete se taky na forum.octaviaclub.cz nebo budeme tady i tam? :o ja iděm a tu ostanem iba kvoli businesu.. Editováno: 22. Červen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Dobré rozhodnutí Roberte...už jsem zamykal ty 3 topicy, mazal corradovi, chtěl i nikita, ale pozdě, už jsem bez funkce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 inu jde to rychleji než jsem čekal.. jak by řekl Jára Cimrman.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Dobré rozhodnutí Roberte...už jsem zamykal ty 3 topicy, mazal corradovi, chtěl i nikita, ale pozdě, už jsem bez funkce... keby si to nerozkrikoval že kedy končíš na fore ešte si mohol byť moderátor :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Co už, max. bych pomohl pár klukům zavřít jejich topicy, ale sry, bohužel nejsem z těch co se hodlají přetvařovat a svůj názor prostě řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Dobrú! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Mám Ti popřát, ať si tu nepíšeš sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ahoj To jsem nějak nezachytil, že dochází k rozpadu tohoto fóra. Není to škoda, začínat zase znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Lancelot: každej má svůj názor a ti co ho mají, ty už nepřesvědčíš.. asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 AhojTo jsem nějak nezachytil, že dochází k rozpadu tohoto fóra. Není to škoda, začínat zase znovu? Moja rec. Zaregistroval som sa na novom fore, ale podla mna je to to iste ako tu. Len treba vsetko robit od zaciatku. Aj niektore prispevky su take iste. A znovu sa tvarit ze nikoho nepoznas a je to iba staronovy clen odtial, je blbost. No cas ukaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.