Přejít na obsah

Konec metalízy Flamenco?


ibauer74

Doporučené příspěvky

Před časem jsem si objednal novou Fábinku II Combi v úžasném provedení červená metalíza Flamenco. Dnes jsem ale zjistil, že tato barva už není v nabídce Škodovky, přesněji řečeno, už není součástí konfigurátoru. Dnes jsem se u prodejce ujistil, že to moje autí je už vyrobeno, takže jsem v klidu, ale také zaskočen, že tuhle překrásnou barvu Škodovka stáhla z nabídky. Nevíte proč?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Barvy se mění, to je normální. Aby mohly přijít hezčí a nebo hnusnější. Flamenco bude tipuju nahrazený Brunellem, na R je perfektni. Co ale trochu nechapu je treba FII s modrou Polar, ktera neni ani v konfiguratoru, ani v katalozich... a na zlinsku je ocividne na R hodne popularni, v patek sem jich tam videl asi 10 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za informace, už jsem to našel. Flamenco v dubnu končí a bude nahrazeno barvou Brunello Rosso.

PMA: Závaznou objednávku jsem podával 8. března a dnes mi prodejce napsal, že už je to vyrobeno a čeká se na převoz. Kdyby to mělo být v jiné barvě, tak by mi to snad řekli...aspoň teda doufám. Pro jistotu jsem napsal prodejci a čekám na odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdymu se libi neco jinyho. Muj nazor je takovy, ze nektery barvy sou hezky nalesteny, ale i mirne zaspineni od prachu z nich udela obludy. A jak to tak sleduju, tak je prave Brunello tomuhle odolna. Naopak treba sahara a nebo taková ta cevenohneda pred flamencem byly na zapraseni nachylny a vypadaly jak tricet let stary zasly hruzy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rosso brunello je skôr do hneda, flamenco bolo do bordova. Najpraktickejšia farba všetkých čias stále zostáva béžová sahara alebo capuccino - ani po pár týždňoch nebolo vidieť, že je auto zašpinené... FII s modrou polar je v ponuke len pre niektoré trhy, neviem síce prečo, ale tak to je. Pre SK trh je aj v konfigurátore.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte někdo fotku jak to Rosso Brunello vypadá v exteriéru za sluníčka? Ty fotky co jsou v konfigurátoru jsou absolutně nerealistické. Jinak než jsme autí s manželkou objednávali, tak jsme byli rozhodnuti pro Cappuccino. Pak jsme ale zašli do salonu a byly tam vedle sebe FII Cappuccino a Flamenco, které se nám zalíbilo tak, že jsme si ho nakonec vybrali. Pravda byla ta, že jsem chtěl původně černou metalízu, ale manželka o tom nechtěla ani slyšet, že prý nebude jezdit v pohřebáku. :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...