Publikováno Duben 15, 200916 r Dnes som prezuval po zime. Plechy sli dolu a nahodil som povodne ANTARES 15'. Ked som zakladal tie sede plastove krytky skrutiek, tak som zistil, ze mi JEDNA CHYBA - zhodou okolnosti prave ta z bezpecnostnej skrutky. Nasiel som tu na fore asi 2 podobne temy - obe sa tykali Octavie. Zajtra pojdem do Skodovky, ale neda mi to aby som sa neopytal: Viete niekto kod tovaru a pribliznu cenu? (osobne pocitam tak okolo 1 EUR) Je nejaky rozdiel medzi tymi krytkami pre FII a napr. pre Octaviu?
Duben 15, 200916 r 1Z0 601 173 - 0,90€ za krytku na bezpecnostny srob, 0,80€ na normalny, su to vraj tie iste ako OI Mna by skor zaujimala nejaka alternativa, lebo vyhodit skoro 17€ za trochu plastu sa mi zda vela
Duben 15, 200916 r no já jsem se na to koukal při přezouvání v servisu a ty šrouby nejsou skoro vůbec vidět...myslím že o estetice zde není moc co povídat...to už bych spíš bral tu praktickou stránku, ale jak už jsem psal, šroubům ta krytka chybět zcela jistě nebude :-) na zimu na plechách je taky nemám/e.... Upraveno Duben 15, 200916 r od Marek
Duben 16, 200916 r Ja jsem se na ne vykaslal, jestli je nemas cerny (srouby), tak bych neresil... a to jsem ani nemel bezpecaky, ale co, Antaresy nikdo neukradl Upraveno Duben 16, 200916 r od PMA
Prosinec 12, 200915 r uz aj ja som stratil jednu krytku - tiez z bezpecnostnej skrutky. A ostatne 3 (na bezp. skrutkach) tiez ledva drzia... Uvazujem, ze im zvnutra nalepim nejaku gumicku alebo nieco, nech je to tesnejsie
Říjen 6, 201014 r nejake hoc aj neznackove alternativy? Celkom sa mi pacia aj tieto od VW, ale to bude cenovo asi rovnako ako Skoda... PS: uz som stratil dalsiu krytku z bezpecnostnej skrutky
Říjen 6, 201014 r já od přezuttí před rokem sem je uložil k rezervě a je klid.Co nedrží a musí se izolačkou přidržet,nemá na autě co dělat.
Říjen 6, 201014 r Na letních kolech mám šrouby lesklé (asi chrom) a nekryté, na zimních plecháčích jsou stejně pod poklicí... Takže krytky neřeším.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.