Ondrero Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Ve předu není vůbec žádná a nikomu to nevadí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 A my nemáme nálepky a sme v pohode Teda máme ale na skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 A mě to vadí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Berte to pozitivně, o nálepku méně = nižší hmotnost a tudíž i snížení spotřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Na slovensku zas jsou originalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Čím víc nálepek tím víc Adidas EDIT: čoboli no Editováno: 8. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 A my nemáme nálepky a sme v pohode Teda máme ale na skle A s tímto nemají soudruzi policajti v Germánii problém, jak se tady snažil někdo spekulovat, že budou bez naší zelené nálepky otravovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Ja neviem. Ja som ešte v Nemecku nebol. Nálepka, nenálepka. Stále je osvedčenie o vykonaní TK/EK nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Soudruzi Dojčové v Germánii mají pokud vím furt nějaký problémy - zejména když vidí auto s MPZ označením CZ, PL, SK, HU, UA, LT a dalšíma... Sice si bavorskej ministr může čelist vykloubit, jak se vymlouvá že se na auta z těchhle států kontroly záměrně nezaměřujou, ale svědectví řidičů mluví jinak - auta s označením F, B, I, UK, E, H, NL, DK atd a samozřejmě D přes kontrolní posty projíždějí bez povšimnutí - poliši se opírají o folksvágen... ale jak se objeví některý písmenko "bejvalýho východního bloku" plus ještě některejch dalších (Turecko atp), do policajtů najednou vjede energie a začnou mávat plácačkou jako by byli placený od kusu. Soused jezdí kamiónem celou Evropu - minulej rok kdesi v Dojčích na 50km úseku byl kontrolovanej 6x za sebou, přitom kontrola zaměřená jak jsem popsal vejš - určitá "národnost" jede bez ovlivnění, jiná je stavěná "preventivně"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 To je asi o náhodě, kolegův synátor jezdí pravidelně každý týden Mnichov a Lipsko s kamionem (zaváží tam nějaké komponenty do BMW) už asi dva roky a nestavěl ho tam zatím nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 A je to asi i hodně o značce a typu auta - nejmenovanej kolega v mojí bejvalý práci jezdil do Dojčů každej tejden k výrobci plastů coby "kontrahent" = nákupčí, dojednávat přesný objemy dodávek speciálně připravovanejch plastů do výroby. Dokud jezdil Hnůjdejem Sonatou, nadával na Strass-polizei jak špaček, pak mu podnik koupil služební oktávku FL "naftu f turbu" - a najednou byla kontrola jen jednou za měsíc-dva, nakonec dostal po řiditeli oježděnýho jedničkovýho Supa - a i když ten Sup byl starší než ta FL oktávka, nestavěl ho v něm už nikdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 No on má zánovní Scanii. Tak ty asi taky neotravují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Ten soused, co si stěžoval na vysloveně až šikanózní kontroly taky nemá starou "lízu" - jezdí buď s DAFem, nebo Volvem - a ani jedno auto ve firmě nemají starší jak cca 5 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Němci znaj akorát: Fstejde se, nic se fam nesthane..... Ale zas na druhou stranu, prohráli dvě světový války, tak asi ví co dělaj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Já se po těch zkušenostech s čecháčkama ani nedivím, že tak po nás jdou. Upřímně, pro němce jsem jen ocasové z východu, nic víc bych si nenalhával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Mi to povídej. Dělal jsem chvilku pod němcema. Groz-beckert. Oni maj tu rádo by nadřazenost v krvi. Hrozná buzerace. Dělal jsem i pod rusákama, pod nima se mohlo aspoň chlastat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 ono lidi kteří dělají jen pod ryze českou firmou moc už nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Tak já dělam pod čechem. A před tim co sem opravoval a prodával kola tak taky. Ale zas na druhou stranu, němci sice buzerujou, ale jakštakš to i zaplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 To Češi buzerujou stejně, ale platit se jim vůbec nechce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Nechcete už hodit jiné téma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Jiste a bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 No ty vole :D Brej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Kdyby se ráno zas nemuselo do rachoty, byl by možná i dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 No, jdu na značky v 5:30 a z pakárny budu odjíždět zejtra v 1:00 ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.