PTiCA Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Pěkná galerie foteček!!! A nás jste nevyfotili jo? Měli jsme naskládany autíčka tady odsud z fora. myslis toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To je přesně ono!!! To byla naše věrná skupinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 no ale co tam ten sopl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 sopl se k nám přifařil, byl tam s tou černou Fabkou v mrda tjůningu woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Lupino: stálo to za to: Prej tam byli velky fronty na ty motokáry jo? parada čekalo se tak 15 minut byli jsme 3x ruky mam jak opica s teho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ta Delta HF si tam ale stála nenápadně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 pěkný fotos... já dnes ráno zjistil že jsem si z mejta dovezl malej "dárek" a to v podobě klíštěte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Vany - pěkný fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Taky něco přihodím z našich řad Tracha teho výkonu Leštěnky... A naposled upozornění, "Jak se to dělat nemá" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Srazík to byl opravdu super. Akorát jsme přes noc z pátku na sobotu trořku vymrzli Ale v sobotu už bylo nádherně. No a EMMA pro mě taky dopadla dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tracha teho výkonu Není to ten, se kterým ses honil po cestě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Cau lidi srazek super. Jen jsem se jako vzdy decentne pripek. A to parkovani tam .... nic na moje snizeni ... krizivost naprav je spatna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Skaja, jj je to on, na fotce je hezky vidět, jak jsem daleko před ním, neměl šanci, i ta černá FI ho už dojížděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak moje fotky ze vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Hlavně že ste mu ujeli kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Vany - pěkný fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ... i ta černá FI ho už dojížděla ...už bych ho i bral ale zavazel si tam ...peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To není možný, vždyť nevidím žádný saze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jsem se mu tam vrhal pred predni napravu a statecne ho chvili brzdil, kupodivu jsem ho vydrzel brzdit dyl nez slechtice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To je pravda, Ol@f bojoval statečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak taky něco přidám,ale omluvte kvalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Lube, kde jsi byl? Proč jsi nedojel za náma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Lube, kde jsi byl? Proč jsi nedojel za náma? Protože když jsem šel pro auto tak mně nějakéj blbec s dodávkou a zvlekem zaparkoval přet autem,a majitel nikde, tak sem šel pryč. Pak jsem chtěl jít zaváma ale zrovna ste byly na odjezdu Editováno: 3. Květen 2009, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak i pár fotek teda spíš od mladýho než ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.