Listopad 17, 201212 r To funguje vzdycky ale neumi brat ABS a tim padem spatne naviguje... Ale ja mluvim o Amundsenu plus a Fab II po FL Nefunguje ani německý převodník Zkoušeli sjme ho a nic. Maxidot mlčí
Listopad 17, 201212 r Autor Funguje cesky orginal skoda prevodnik 1.6-2.0can Upraveno Listopad 18, 201212 r od žralok Citace předchozího příspěvku !
Listopad 18, 201212 r Český original Škoda 5J0035751 jsem tam dal a nefunguje pro AMundsen plus korektně . Už jsem to psal dříve ZApnutí ,vypnutí, podsvícení ano Maxidot ne.
Listopad 18, 201212 r Ale ja mluvim o Amundsenu plus a Fab II po FL Nefunguje ani německý převodník Zkoušeli sjme ho a nic. Maxidot mlčí Fab II po face????? tam nepotrebujes prevodnik!!! tam je 2can
Listopad 18, 201212 r Mas to odskouseno ? Ja to mam odskusne vid hore foto a funguje vsetko okrem parkovakov ale to sa neda rozbehat.
Listopad 18, 201212 r Ale ja mluvim o Amundsenu plus a Fab II po FL Nefunguje ani německý převodník Zkoušeli sjme ho a nic. Maxidot mlčí Daj to bez prevodniku zapoj to nakoduj a musi to ist.
Listopad 19, 201212 r Tak uz som v obraze a to nejde ani na ten nemecky??? Amundsen+ uz moze byt iny soft inak si to neviem vysvetliť ze to nejde a mas to aj nakodovane dobre???
Listopad 19, 201212 r Jiste kodoval jsem to ve FAB II po faceliftu a potom přendal do fab II před faceliftem. Nemecky prevodnik jsme zkouseli s jednim nejnenovanym tady z fora ktery sice vedel dopredu co za to bude chtít ,ale prevodnik se nechytal. Jeste jak se dostanu ke kolegovi do Brna tak mrknu jestli ma stejny HW a SW na tom ceskem prevodniku. VK7 je to zcela jiste.
Listopad 25, 201212 r Chcem sa spytat o upgrade sw 227 na 351 kto by to vedel spravit na slovensku ide mi o 2D nahlad Dakujem
Listopad 29, 201212 r Tak ze dnes som bol Skoda servise pytat sa a aj vyskusat o aktualizaciu SW 227 H15 na 351 s vysletokom radio napojene online ziadna aktualizacia (aktualny SW) po dlhom prehovarani ze to ide cez cd sa pracovnik isiel pozret a nasiel cd z roku 2011 s SW po vlozeni CD do navi vypisalo ci sa chce nahrat SW 227 tak ze nemaju novsi soft ale sa mi ozve o dva tyzdne ze sa na to opyta vysie tak som zvedavy
Leden 12, 201312 r Mam velmi podobny problem. Chcel by som vymenit Swing za Amundsen (+). Mam O2 FL 2009 Ambiente a dorobene predne a zadne parkovacie senzory, bez maxidotu... Co vsetko je treba na spojazdnenie? Staci vymenit kus za kus (a zapojit GPS antenu)? Bude treba nieco kodovat?
Leden 14, 201312 r Dobrý den, mám jen čistě otázku. Pokud je Fábie od rok 2008. Bude mít třeba základní rádio od Škody, je možné do ní dodat Amundsena? Děkuji
Leden 14, 201312 r nevím přesně co je can, ale pokud má Fábka 1,6 a Col. a Amu. má 2,0, tak to tedy půjde? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.