Jirik_superb Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Co si rekli za to rozlesteni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 pěkně jsi toho svého krasavce vypucoval Takže spokojenost? Díky, však je to taky Sonaxem od Tebe:) Můžu všem jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Co si rekli za to rozlesteni? Byl to celej program asi za 1800 tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 To je pekny Ejsi Ja delam ted Supa tim Meguiarsem a je to bomba Opravdu to nema chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jo pěkný to je, ale je to cena se slevou a bez daně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 i taky ejsi ... Ceny jsou leckdy mnohem vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 To je pekny Ejsi Ja delam ted Supa tim Meguiarsem a je to bomba Opravdu to nema chybu Co ty tam proboha rozlešťuješ a leštíš?Si z nás snad utahuješ Petříku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Díky, však je to taky Sonaxem od Tebe:) Můžu všem jen doporučit. Zdravim...chtěl jsem se zeptat co si použil přesně za tu leštěnku?? A kolik si za ní dal... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 RemyZero: SONAX Xtreme Polish & Wax 3 progressive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Viz. Kapros a je to přímo od něj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) Sonax má celkem 3 typy z řady Xtreme: Xtreme BrillantWax 1 Nano Pro (tady v Čechách jsem viděl jen Xtreme Wax 1 Liquid Power) - pro nové a zánovní laky, bez brusných částic Xtreme Polish & Wax 2 Nano Pro - pro zánovní laky, obsahuje brusné částice Xtreme Polish & Wax 3 Nano Pro - pro silně zvětralé laky, obsahuje brusné částice Osobně bych na lak 5+ let volil tu 3. Snad to někomu pomůže při výběru. Editováno: 27. Červenec 2009, autor: Zer0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Má zkušenost je,že ten Sonax není bůhví co WS je sice dražší,ale daleko lepší a lépe se s ním dělá,nebo pak 3M,je to špička,ale to už je zase cenově dost vysoko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 A co treba Meguiars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 A co treba Meguiars Nemám vyzkoušeno,kdybych měl rád se podělím o zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Na škrábance v metle mohu doporučit 3M pastu, dělá se ve třech hrubostech. Mám tu prostřední a jde ještě lešit ručně hadrem. Ta hrubší je pouze pro leštičky. Pastu od 3M mi odlil známej, co dělá v lakovně vozidel pro koncernové vozy. Dává k nim škodovka auta na lak. S tou pastou mám jen ty nejlepší zkušennosti, škrábance zmizej jako fík, úplně jsem žasnul. Ovšem osobně bych doporučoval nemýt auto v myčce, což já nikdy nedělám a ručně mýt velice optarně. Stalo se mi, že se mi do houby dostal bordel a já si na střeše vyšvihnul dva parádní škrábance v metle. Teď jezdím pouze na bezkontaktní mytí tou aktivní pěnou a jsem spokojen. Jinak na ochranu laku a leštění používám želvu Turtle s teflonem a dělám s ní celé auto dvakrát do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Má zkušenost je,že ten Sonax není bůhví co WS je sice dražší,ale daleko lepší a lépe se s ním dělá,nebo pak 3M,je to špička,ale to už je zase cenově dost vysoko.... A já mám přesně opačnou zkušenost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Mě by zajímala tato firma http://www.aaa-autokosmetika.cz/opravy-laku/opravy-vrypu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Tak já mám výborné zkušenosti s pastou Tempo. Je to za pár korun a dělá to zázraky. Ale pozor! Z vlastní zkušenosti se s ní nedá dělat na slunci, pak nechává mapy. Pokud se s ní ale pracuje ve stínu a chládku, tak výsledek je k nezaplacení. Jen tedy půl den šmrdlání s hadrem se fakt dřina. Používal jsme ji na cca 7 letý lak a to auto pak bylo jak kdyby sjelo z linky:-) Podle mě kvalita preparátů neroste s růstem ceny za něj. Zkus a uvidíš. Jí mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Tak já mám výborné zkušenosti s pastou Tempo. Je to za pár korun a dělá to zázraky. Ale pozor! Z vlastní zkušenosti se s ní nedá dělat na slunci, pak nechává mapy. Pokud se s ní ale pracuje ve stínu a chládku, tak výsledek je k nezaplacení. Jen tedy půl den šmrdlání s hadrem se fakt dřina. Používal jsme ji na cca 7 letý lak a to auto pak bylo jak kdyby sjelo z linky:-) Podle mě kvalita preparátů neroste s růstem ceny za něj. Zkus a uvidíš. Jí mohu doporučit. Plně souhlasím. Je to česká bomba. Dřív za komančů se prodávala leštěnka FIX a to bylo něco podobného, taky za pár kaček a výsledek parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Zdravím,je to trošku mimo tema,ale zeptam se.Nemate někdo zkušenosti z vytahovanim dulku(SmartFix) s nějakou firmou na Severni Moravě,koukal jsem i tady ale všechny zde vychvalovane jsou bohužel moc daleko.Když tak mužete napsat i sz.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Ahoj, nikde jsem tu nenašel téma, věnující se přímo tomuto problému. Mám 4 roky starého Supa a už by zasloužil renovaci laku. Tak bych se rád poradil, zda máte někdo zkušenosti s nějakou firmou, která provádění rozleštění, za kolik, atd...Díky za Vaše příspěvky. Tak jsem zkusil pánové zázračnou tužku FIXIT PRO a hle ono to funguje jako v té reklamě. Škrábance zmizely. Takže doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlezY Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Taky uvažuji o rozleštění laku, ale co řeším spíš je, že v přední kapotě mám díry od kamínků - přes lak i barvu a až na kov. Co se s tím dá dělat? Nebude se to dále loupat? Nebo reznout? Můžu případně i nafotit. Jinak je to stříbrná metalíza. Co se týče leštící pasty Tempo, tak je něco k tomu zde (jestli je to ještě aktuální): Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Ahoj, rozlesteni laku doporucuju, diry od kaminku mam na kapote taky, po rozlesteni se nic nezmeni s tema dirama, ale opravdu auto krasne zari jak nove, ta barva uplne ozije, byl jsem na tom uz dvakrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Ja mam taky problem s lakem (cerna metla). Pujcil jsem auto znamemu a on smetackem cistil snih tak vehementne, ze lak je poskrabany. Asi mi to auto chtel tim snehem umyt nebo co, protoze skrabance jsou do takovych kruznic. Proste jako kdyz by mi auto "lestil" piskem (coz se zrejme spinavym snehem stalo). :-( myslel jsem, ze ho zabiju, ale pry mi skodu zaplati.. hmm. Myslite, ze tohle vyresi nejake rozlesteni laku specialnim pripravkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.