Luďa Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Už to tady bylo, ale ... Muzeum hraček Kašperský Hory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Jéééé to je klasa....Za pár let takhle budou lidi obdivovat modely od Abrexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 (editace) Luďa: opravdu luxusní sbírka Já jsem si taky rozšířil sbírku o Konkurenci Škodovky Editováno: 12. Září 2013, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Ale to ne. Ty seš ja dealer hyundai. Budeš dělat srovnávačku?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 (editace) Na tu jejich "Fair play" srovnávačku kdy i30je v max vybavě a OIII v social paketu,jim z vysoka kašlu Ale modely mají udělány hezky Editováno: 12. Září 2013, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Trošku jsem "pošteloval" Lambo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 A ještě Mini... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 A teďka ještě jedno GT-R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.