Publikováno Červen 9, 200916 r Zdar chlapi, když jedu vyšší rychlostí než 110-120km/h začíná mi vibrovat volant, čím by to mohlo být? Díky
Červen 9, 200916 r Máš nevyvážený gumy, nebo něco dalšího s kolama. To je nejpravděpodobnější. Nakopnutý hliníkáče i když jsou vyvážený tak vibrujou a nakopnutý můžou bejt z našich silnic hned...
Červen 9, 200916 r Jak poznám, že jsou "nakopnutý" ? Vypadají v pohodě... z venku vypadaji ok ale muzou byt bouchly zevnitr...presne ten problem mame ted my..zhruba od 100km/h to vibrovalo do volantu, tak sem to byl prevazit a dost se to zmirnilo,ale furt jsou citit mensi vibrace do volantu..jenze neni cas to dat opravit a nejlepe kdyby to slo az na podzim pri vymene na zimni..na co vsechno to ma spatny vliv,kdyz s tim budu jezdit dal?? Upraveno Červen 9, 200916 r od ladinek90
Červen 9, 200916 r Jakákoliv nežádoucí vibrace nemá dobrý vliv na podvozek, začneme nerovnoměrným opotřebením běhounu pneumatiky, ložiskama, čepy řízení, troufnu si říct že i brzdám by to dlouhodobě neprospívalo, o bezpečnosti nepovídaje ... Trochu teorie: "odstředivá síla vyvolaná nevyváženou hmotou kola stoupá se čtvercem rychlosti" tzn. že Ti to vibruje i při nižších rychlostech, ale Ty to cítíš ve volantu až u větších ... co můžeš odstranit teď, neodkládej a buď rád, že víš jak odstranit ... spousta závad je skrytejch a lidi jen hledaj a neví co s tim ...
Červenec 30, 201015 r ZDravím, trochu s tím souvissí i můj problém. Většinou je to na dálnici při těch vyšších rychlostech, volant mi vibruje v drtivé většině pouze v případě, kdy přišlápnui naplno plynový pedál...poradíte? D9ky
Červenec 30, 201015 r Lůžka v ramenech, uložení stabilizátoru, klouby na poloosách...může toho být vícero co ti způsobuje vibrace při akceleraci. Řeší se to tady pořád dokola.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.