vohnout Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) cus,do tedka vse ok,dneska jedu z prace,auto stalo celej den venku a nejak pomalu se to ohrejvalo,vzdy se to ohreje za chvili a ted se tomu nejak nechtelo dostat na cca 90 stupnu pak se to tam vysplhalo do prostred a kdyz jsem tomu pridal tak to trochu kleslo no nebyla rucicka primo u prostred,kdyz jsem zastavil a cekal na miste,tak tam rucicka zas vysplaha a drzela,tak jsem cekal jestli poleze dal a v poho drzela se u prostred a cekal jsem az se sepne vetrak a vse ok.Nevite nekdo proc tomu tak bylooo???vlhky pocasi,chladno???nebo ze by zlobilo cidlo teploty???teda sem se rozepsal,jinak je to 1.4mpi Editováno: 19. Červen 2009, autor: vohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Odhaduju to na možný zavzdušnění, nebo termostat. Pokud jde o zavzdušnění, mohla by podtékat nějaká hadice (rosit). Zkus to ještě projet. Počasí podle mě na to nemá vliv.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 jojo projedu to,jinak kapalina neutika a hadice si myslim jsou ok,jinak myslis ze by se to mohlo zavzdusnit jen tak jooo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 tak jsem to byl projet asi 35km a vsechno v poho ohralo se to jak ma a teplota nekolisala hm.Ale stejne by me zajimalo proc to vcera delalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) Já jsem měl stejný problém, sice to byl favorit, ale bylo to to samý. Po výměně termostatu to bylo zase v pohodě. Editováno: 20. Červen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Samo od sebe se to nezavzdušní. Spíš to je ten termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 a je mozny ze se jen sek a ted uz funguje jak ma,protoze uz je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak na něj dej radši bacha! Protože jestli se Ti sekne, tak to uvaříš tak rychle, že ani nebudeš vědět jak. Radši ho fakt sleduj... Ať Ti to jezdí bez potíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já bych to tipoval na snímač teploty.U termostatu 1,4MPI spíš praskne uvnitř plastový držáček a voda se potom ohřívá málo(trvale),protože je pak stále odevřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Storno Editováno: 22. Červen 2009, autor: Jirka21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Storno Editováno: 22. Červen 2009, autor: Jirka21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a kdyz uz se to ohrejva v poho,rucicka vyleze na stred a tam drzi jak ma tak by to melo bejt ok ne?????? kdyby byl spatnej ten snimac teploty tak by mi ukazoval blbe budik ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Čidlo mohlo jen zazlobit a časem se to může opakovat.To samý by ale mohlo platit o termostatu. Omlouvám se že jsem to předtím poslal 3x ale nešlo to odeslat a pak se stalo toto. Editováno: 22. Červen 2009, autor: Jirka21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a je mozny ze to zazlobilo jen z toho duvodu ze jsem cca 10dnu nejezdil jinak dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Těžko říct, asi né! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ale kdyz zo drzi tak by to melo bejt ok vid???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Já bych to nechal až jestli se to bude opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 no budu to sledovat radsi,zatim vse v poho.Diiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Taky bych to nechal zatím bejt a jenom to sleduj. Řešil bych to, až kdyby se to opakovalo. Kdyby se to stalo znovu, tak máš alespoň tipy, co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 zdar.dneska jsem nasrartoval studenej motor,nikam sem nejel chtel sem juknout co bude delat teplota,nechal jsem to bezet na miste asi čca 5min,rucucka se ani nehla,tak to chcipnu,a pak jen otocim klickem a rucicka vylezla normalne na stred hm.pak jsem se jel teda projet a teplota normalka drzi rucucka neklesa-nelita.Mysllite ze zacina vynechavat cidlo teploty nebo co by to mohlo zpusobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Vyměnil bych to čidlo.Taky by to mohl dělat ukazatel(že by lepil),ale čidlo je levnější varianta.A spíš se přiklánim k čidlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 myslim ze budik bude ok,takze rikas abych to cidlo vymenil vymenil ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Jestli to chceš řešit tak vyměn čidlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Dá se to čidlo i docela jednoduše změřit (teda aspoň u mého minulého auta to tak bylo). Je to v podstatě polovodič, který má při různé teplotě různý elektrický odpor. Takže má mít R při 20°C takový a při 80°C jiný. Je to podle charakteristiky (grafu) toho čidla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 resit to urco chci sem puntickar na tohle zejtra to jeste vyzkousim,nechce se mi menit zbytecne treba jen plasim,ale jak sem psal za jizdy vse ok a jinak kdyz ho vyndam a dam novy nemusim odvzdusnovat???to by se melo samo ze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.