Alibaba I Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Jj, výše už bylo "osvětleno". Holt máme v rodině sametový ručičky To Kajman: proč bude řešit klimu ? Ta kára nemá manuální klimu - špatně vidím ? Editováno: 12. Únor 2009, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 No o víkendu se na ni mrknu a hned budu chytřejší. Mouchy se časem můžou objevit, jako u každé ojetiny, ale má jasný původ, 110 k motor, odpovídající km a je v původním stavu, takže si ji můžu dotvořit k obrazu svému. Každopádně díky všem za rady - kdyby takhle fungovalo vše na světě, jako tohle fórum, bylo by to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Jj, výše už bylo "osvětleno". Holt máme v rodině sametový ručičky To Kajman: proč bude řešit klimu ? Ta kára nemá manuální klimu - špatně vidím ? No nema klimu. Takze asi spatne vidis...Vedla tlacice na klapku ma byt v takom pripade este dalsia AC tlacica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) ...má pravdu předsedo ! Zmlsanej klimatronikem jsem na ten drobný, leč zásadní, detail zapomněl. V motoru (jsem se domníval) vidět kompresor, a on to "alťák", že... Tak to řešit asi fakt bude - i když pan "profesor" říká, že se neotepluje !!! Editováno: 12. Únor 2009, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 presne jak tady nekdo psal,cena neni az tak vyjimecna,ale pokud je v dobrem stavu tak bych do toho asi taky sel,vadila by mi ale ta klima a ten motor 55kw saje ja suelyn z dallasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 No sice dobra cena, ale velice slabej motor, vysoka spotreba a uz dost stara na dalsi pripadny prodej. Ja bych o koupi vubec teda neuvazoval. Prosim toto je muj nazor. Chozee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) díky za názor, ale víc peněz bohužel nemám. Chybějící klimitazace mi vadit nebude, pač jsem nikdy auto s klimitazací neměl, na dovolenou na jih nejezdím a ročně najedu do 10000 km. Editováno: 19. Únor 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Takže klimu už jsi si vnitřně vyřešil, i tak se dá... Ať dobře slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 já myslím, že za ty prachy je to fakt dobrej kup. a jestli nejezdíš nikam do tepla tak se to i bez klimy dá. dáš fólie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Hele klíma není všechno. Já jsem klímu vnitřeně vyřešil docela rychle. Ročně najedu 8-9000Km. Takže jsem vzal jako skromnou "náplast" za klímu ten el.střešní šíbr a vesele jsem si ji vezl domů Fakt je ten, že klímu moc nesnáším. Vždycky když jsem jel s manuální, tak to bylo fakt hodně příjemný. Takové osvěžení. Za tři dny rýma jako trám. To už jsem tak nadšenej nebyl a lamentoval, že jsem ten pařák moh vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin TDi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdravím všechny.Mám možnost koupit Octavii 4x4 Tdi,r.v.6/2003,74kw,Al kola léto+zima,xenony,climatronic,el.okna.atd najeto 140000km,serviska.kilometry jsou 100%,je to známý,v pěkném stavu za 190000kč.Chci se zeptat na váš názor jestli do toho jít nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jestli se smiris se spotrebou 6,5 az 8l/100km, tak do toho jdi. mam tento model, jen o neco mladsi a jsem nadminu spokojeny, i kilomerty sedi. bud v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 koupit,a pak zvysit vykon,protoze v serii je to tragicky,ja mam ted cca 110kw a je tak akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 74kw je opravdu taregedie...spotreba 6 - 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Pekny rok vyroby,pekna cena!Jestli je v pohode ber to!Ja jsem s ni spoko!74kw neni zase tak strasne tragicke,ale uz jsem taky chipnul!Ted jede jak pila! V zime je ten zadek opravdu dobry!ja bych do ni sel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak jestli vše sedí a je to známý tak bych ji bral... stači čipnout a jede pěkně, moje spotřeba, do 6l jsem se zatím vždy vešel. Ale jezdím jen dlouhé štreky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jj jak pise beda,pokud budes jezdit v poho do tech 6 se vlezes!V lete mam 17" kola tam ta spotreba pise 7,5 ale merim to tankovanim a vychazi to porad na 7,0 at ji davam nebo setrim!V zime 15" kola kdyz jezdis tak akorat neco lehce pres 6l.Delam v IT skoro 2000 metru nad morem,tak kde nemcouri s medakama a bavorama nahazujou retezy si jezdim s usmevem!Vetsinou se stane,ze nas zasype freza kdyz odklizi parkoviste,nemci se nemuzou vyhrabat a porad je musime zduchat ja sednu,proklouzne predek,zadek sepne a jsem venku,nadhera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stounik Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) Zdravím všechny.Mám možnost koupit Octavii 4x4 Tdi,r.v.6/2003,74kw,Al kola léto+zima,xenony,climatronic,el.okna.atd najeto 140000km,serviska.kilometry jsou 100%,je to známý,v pěkném stavu za 190000kč.Chci se zeptat na váš názor jestli do toho jít nebo ne. Zdravim i ja tebe.Pokud je vazne v super stavu a chces jednickovou octu, tak nevahej...ale ja bych uz I nebral.Buď bych pár kaček přidal a koupil II nebo počkal a taky koupil auto o třídu výš. Před rokem jsem kupoval jedničkovou...stála o stovku víc než ta tvoje,2004,107 000km,výbava STYLE,antracit,na krásných 16"...fakt je to mazel pro toho kdo to umí ocenit,ale teď mě to krapec mrzí když si představím jaký auto bych si za stejnou cenu mohl pořídit teď.Mohl za to nástup face II a hlavně krize....ale stalo se a jsem s ní spokojenej!!!A ještě něco...jestli ti jde o klasickou 4x4.Já osobně HALDEXU moc nevěřím....je to jen občasně připojovanej zadek,pokud se nemýlím.Když ti to začne hrabat a pořád jedeš,tak ti sepne,ale jak někam zapadneš tak ti nepomůže ani svěcená.Ale rozhodně je lepší než klasická předokolka...pomůže ti aspoň někdy. Hodně štěstí při koupi !!!! Editováno: 25. Únor 2009, autor: Stounik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Priklanam sa k nazoru Stounika, tiez by som uz nekupoval O1, radsej doloz nejake prasulky a kup si O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zdravim i ja tebe.Pokud je vazne v super stavu a chces jednickovou octu, tak nevahej...ale ja bych uz I nebral.Buď bych pár kaček přidal a koupil II nebo počkal a taky koupil auto o třídu výš. Před rokem jsem kupoval jedničkovou...stála o stovku víc než ta tvoje,2004,107 000km,výbava STYLE,antracit,na krásných 16"...fakt je to mazel pro toho kdo to umí ocenit,ale teď mě to krapec mrzí když si představím jaký auto bych si za stejnou cenu mohl pořídit teď.Mohl za to nástup face II a hlavně krize....ale stalo se a jsem s ní spokojenej!!!A ještě něco...jestli ti jde o klasickou 4x4.Já osobně HALDEXU moc nevěřím....je to jen občasně připojovanej zadek,pokud se nemýlím.Když ti to začne hrabat a pořád jedeš,tak ti sepne,ale jak někam zapadneš tak ti nepomůže ani svěcená.Ale rozhodně je lepší než klasická předokolka...pomůže ti aspoň někdy. Hodně štěstí při koupi !!!! jde videt ze s haldexem nejezdils a kdyz uz O2 tak od roku 07 a vys nejlepe face ale tam je to jina cenova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stounik Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jde videt ze s haldexem nejezdils a kdyz uz O2 tak od roku 07 a vys nejlepe face ale tam je to jina cenova Máš pravdu...nejezdil,ale napsal jsem jen to co jsem se doslechnul a i můj názor. A proč O2 až od 07 ?? Bojíš se o kvalitu?Dílenské zpracování?Vychytané a nevychytané chybičky z výroby?Nebo jde o konkrétní motor?Common rail nebo pumpe-diese? Ale ten CR je myslím až od faceliftu...ale kecal bych. Chápu,že je riziko kupovat nový auto hnedka z výroby kvůli tomu co jsem už napsal,ale tak dlouho to snad být nemusí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 STOUNIK: Jak mužeš mít špatnej názor na haldex když jsi v tom neseděl?? A nějaké jedna paní povídala si nech pro sebe, haldex je super věc. Pokud neveříš mrkni ke mě do vlákna na videa, mě haldex sepne při sebemenším prokluzu při rozjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 video tady máš rozjezd na zpátečku v kopci a tady popředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tady jedno odvaznejsi neni moje ja jezdim jeste vic hele bedo sem si vsiml v tvojem podpisu ze mas Vigora,dobry stroj hlavne drzak sice vykon nic moc ale je nesmrtelny pracant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tady jedno odvaznejsi neni moje ja jezdim jeste vic hele bedo sem si vsiml v tvojem podpisu ze mas Vigora,dobry stroj hlavne drzak sice vykon nic moc ale je nesmrtelny pracant a svoje soukromé videoooo nemas ??? ja letos ani moc na snehu nezaradil, a to ho bylo hafo....všude jezdíme služebním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.