Jump to content

auto - lock nejde nastavit

Helbig
 Share

Recommended Posts

Zdravim mam takovej hloupej dotaz, omlouvam se jestli se to nekde resilo ale hledal sem a nenasel sem nic.

Chtel bych si nastavit auto-lock, auto-unlock, zkousel sem to ve vag 304 dam normalne novou hodnotu 1 dam ulozit zepta se me to na potvrezeni potvrdim ale zadna zmena hodnota zustane na 0.

Kabel mam od sejviho http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58570

Nemel by prosim nekdo radu jestli je to kabelem nebo co bych ja mohl delat spatne diky.

Proč se nezeptáš toho,co ti tu diagnostiku prodal?

Hmm,nespíš ani neví,co to vag com je,ale hlavně že tady střílí ty šmejdský modrý kabely,tohle se mě vždycky strašně líbylo lol

Pak taky trochu specifikuj,co že to vlastně chceš nastavit, automatický zamykání po rozjezdu auta?

auto-lock samozrejme myslim automatické zamykání po rozjezdu auta.

Jinak co se týka kabelu neviznam se v tom, nevim jestli ten kabel je smejd nebo ne koukal sem ze i tady to prodal dost lidem tak sem predpokladal ze to bude aspon trosku zaruka.

De mi ted jen o to zjistit jestli je chyba u mne a nebo je kabel vadny a nebo to s timhle kabelem ani nema vubec chodit.

No ptal jsi se ho,toho kdo ti ten kabel prodal? S tímhle kabelem nemám moc dobrý zkušenosti (mám na mysli modrý provedení s průhlednou šňůrou) ,u některých aut se nešlo dostat do všech jednotek,tohle je nejhorší čínskej produkt co může být,navíc to nemá ani pozlacený konektory a už samotný vzhled ledascos napoví(nakonec i cena) Něco o tom vím,protože jsem tady pár desítek kabelů prodal,ale byli se zárukou a nikdy se nikdo nemusel ptát na fóru na takový maličkosti,jako je nastavení autom. zamykání a plno dalších věcí. Tak mě zaráží,že s tím tady hned zakládáš zbytečný téma.

Edited by Standis