Přejít na obsah

OBD 2 Usb kabel nechce najst


Tommi4561

Doporučené příspěvky

nie kupil som s internetu......ale stale mi to vyhadzuje tu istu chybu ze ten kabel nevie najst.....uz osm sa hral aj stymi COM poratmi a nic...a ten test kablu sa spusta ed je auto pripojene alebo nie????

tak to počkej,to máš kabel KKL a s jakým Vagem to chceš rozchodit? Tenhle kabel poběží max s verzí 304CZ ale ty tady píšeš o testu kabelu,to se týká už HEX kabelů a vagu od verze 409. Takže co máš za kabel a s jakým vagem to zkoušíš rozchodit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam kabel OBD 2 KKL USB a vag som mal 409 to bolo ktomu na cd....a skade by som mohol zohnat tu 304 CZ ked hovoris ze to je posledna veruzia na ktorej to rozbehnem.....

Aháá,no test kabelu ani nedělej,s tímhle to rozchodíš taky,ale ne jako full verzi,takže s tím neuděláš vůbec nic,nepujde základní nastavení a chybový kódy to nebude znát,protože tahle verze už k odemčení vyžaduje kabel HEX. Potřebuješ verzi 304 a k ní aktivační klíč + nastavit správně porty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

409us mi jde taky :máš v systému PC dobře nastavený com porty? jenom 1-4.

to pujde,ale ne jako full verze,leda by jsi ji cracknul,což je potřeba dělat při každým použití,ale tak jako co s takovou US verzí,když je tady 304CZ

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...