Schlumpf Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 ja az na vanoce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 ja az na vanoce... hmm skoda. ale taky se ozvy a pokecame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zase mam nohejbal..ty patky jsou napikacu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zase mam nohejbal..ty patky jsou napikacu... Tak to nechame na jindy? asi jo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Asi jooo.Co to udelat nekdy v tydnu...kolem 5..6.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Chlapi my od Plzně a dál na vychod jsme taky západočeši co udělat sraz někde u Plzně kam to kromě Plzeňaku máme ostatní stejně daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 @vlasta a kluci kolem plzne...pristy rok v lete muzeme udelat srazik nekde mezi kv a plzni... kolem 24.tiho prijedu do cech...kluci sejdeme se nekde? nebo sejdeme s klukama s TC??? (ale budu s lupinkem) jedu si pro palubovku do meho lupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Tak co, leto se blizi a mohli bysme nejaky srazik domluvit, rad bych aspon par lidi poznal osobne .... ... ja muzu vikendy (krome 28.4. - turnaj v nohejbalu na Strahove ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Já sem pro, víkendy mi plně vyhovují. Jenom nemůžu víkend od 11. - 13. května, to jsem na srazu skodahome. Tak to nějak domluvíme a podniknem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 tak na skodahome budu taky, kdyz mi do toho neco nevleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Navrh prvni vikend v kvetnu (tyden pred skodahome srazem). Snad se nekdo jeste ozve. Misto a den se domluvi potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 To by šlo, to mám volno, tak to nějak domluvíme, snad se ještě někdo ozve, aby sme to mohli podniknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 hmm tak tenhle termin asi pada, protoze je mimon .... uvidime jestli bude zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Docela škoda, ale koukal jsem že ten víkend je i sraz v Běšinách, tak bych to viděl asi až na nějakej víkend potom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 posledni tyden v kvetnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 To by šlo, jestli budeš chtít s tim nějak pomoct, stačí říct...rád pomůžu, už sem nad tim dlouho přemejšlel, že by se mohlo něco udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Mno tady nejde ani tak o pomoc jako o to, kdo vubec pojede. Stejne to vidim na par lidi, slezeme se nekde na parkovisti (zrejme u nejakyho marketu), pokecame zajdem nekam na kafe (piti dle libosti ). Nejaky mega sraz zase neplanuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 No to se uvidí, aby ses ještě nedivil Uvidíme, snad se někdo ozve a uskuteční se to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Dejte vědět kdy a kde,pokud budu v KV tak bych taky přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 (editace) Dejte vědět kdy a kde,pokud budu v KV tak bych taky přijel. Zatim se planuje nekdy na posledni vikend v kvetnu. Presny den a misto se upresni podle toho, kdo vsechno pojede. Editováno: 9. Duben 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Já určitě přijedu!A co to posunout už na poslední vikend v dubnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Mě by to nevadilo, já se přizpůsobim. Jsem rád, že se začínáme trochu slejzat:) Editováno: 10. Duben 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Rad bych, ale ten jsem v Praze na nohejbalovem turnaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ten poslední víkend to byl jenom návrh, navrhneme pár datumů a z těch se nějaký vybere, aby to vyhovovalo všem. Zatim je nás málo, počkal bych ještě, snad se někdo ozve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 mno zatim se ozvali zapadocesi co o nich vim, tak doufam, ze tu jeste nejaky je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.