2P4 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Plzeňáci by se k nám nechtěli přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 rad bych se pridal, ale v cervenci nemam zadnej den dovoleny, takze musite si to uzit bez smoulikuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 rad bych se pridal, ale v cervenci nemam zadnej den dovoleny, takze musite si to uzit bez smoulikuuuu mno ono to zatim vypada, ze to bude v srpnu, asi prvni nebo druhy vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Novy Rybnik-jsem taky pro,ten vypadá super a jestli v sobotu nebo v pátek to nacháme na každym kdo jak bude moc. A jsem pro srpen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Takže to vypadá na Nový rybník A v tom srpnu by ste chtěli ject teda buď ten první víkend nebo ten druhý? Potřeboval bych to vědět co nejdřív, abych to mohl nahlásit v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Tak to necháme na první víkend 4-5/8 v atc Nový Rybník,at se každej vyjádří jestli vyhovuje a je to.Uzávěrku na termín dáme do konce června škoda že sem neumim dát k tomuhle tématu anketu bylo by to přehlednější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Já bych byl pro ten první srpnový víkend, to je 4.8-5.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 tak já taky sem pro ten první víkend v srpnu. Ještě počkam tak 14 dní a pak to oznámim šéfovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Tak jestli můžu, mě by vyhovoval taky první týden v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ja se prizpusobim vetsine, snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Chcete ject pod stan a nebo do chatek?? Já jenom jestli by se to nemělo tedy už nějak zamluvit nebo aspoň informativně zavolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Já jedu pod stan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak to je dobře, já jedu s Luckou taky pod stan, tak jenom sem se zeptal, aby sme tam nebyli tak nějak sami od vás daleko Jinak gh0 jede asi taky pod stan, půjčuju mu ho, teda pokud ještě chce. Jinak se už těšim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak to je dobře, já jedu s Luckou taky pod stan, tak jenom sem se zeptal, aby sme tam nebyli tak nějak sami od vás daleko Jinak gh0 jede asi taky pod stan, půjčuju mu ho, teda pokud ještě chce. Jinak se už těšim... jj prosim zamluvit jeden stan, na cene se pak domluvime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak to je dobře, já jedu s Luckou taky pod stan, tak jenom sem se zeptal, aby sme tam nebyli tak nějak sami od vás daleko Jinak gh0 jede asi taky pod stan, půjčuju mu ho, teda pokud ještě chce. Jinak se už těšim... jj prosim zamluvit jeden stan, na cene se pak domluvime ale bude to drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Taky pod stan a musel jsem si zamluvit v práci termin takže první víkend 5-6/8.co vy na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Taky pod stan a musel jsem si zamluvit v práci termin takže první víkend 5-6/8.co vy na to. S tim víkendem se už počítá, během příštího tejdne zajdu za šéfem a oznámim mu to, že první víkend v srpnu musim pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 S tou rezervací to není špatný nápad.Kdyby chtěl někdo půjčit stan tak mám jedno malé "áčko" k dispozici.Já s Denčou pojedeme asi už v pátek odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Jestli vše klapne, tak taky jedu v pátek odpoledne, nebo lehce na večír. Tak mám tam zavolat a objednat to na ten první víkend v srpnu? Ale potřeboval bych vědět teda přesně co, jak , kolik a tak, vždyť to znáte jinak beru gril, tak aby ste ho kdyžtak nebrali taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Já myslím že na stany rezervaci nedělaj jenom na chatky.Stany berou dokud maj místo těžko ho budou moct nějak zaručit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 No, zavolám tam, za to nic nedám a budu se nějak informovat co a jak a uvidíme, každopádně ten fotbálek a ta grilovaná klobáska - hm, mňam, už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 ahoj vsichni. jak se porad mate? Tomiku, diky za sz jeste nevim, jestli me ta naladicka co ted mam prejde , ale kazdopadne, ja jedu do varu na koncert kabatu. Byla jsem v utery tady v praze a je to tak super vec a super akce, ze z toho jeste ted nemuzu spat takze jedu za nima kdo se prida???????????????????? papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 ahoj vsichni.jak se porad mate? Tomiku, diky za sz jeste nevim, jestli me ta naladicka co ted mam prejde , ale kazdopadne, ja jedu do varu na koncert kabatu. Byla jsem v utery tady v praze a je to tak super vec a super akce, ze z toho jeste ted nemuzu spat takze jedu za nima kdo se prida???????????????????? papa Nemáš zač No každopádně, jedem všicí a někdo i navíc a Vlasta si to zařídil, tak se z toho už nevykroutí - snad Tak kdyby sis to rozmyslela, tak jsi vítána, ju? Na Kabáty nejedu, mám toho moc a už bych to nestíhal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 No, zavolám tam, za to nic nedám a budu se nějak informovat co a jak a uvidíme, každopádně ten fotbálek a ta grilovaná klobáska - hm, mňam, už aby to bylo Jasňačka za zavolání nic nedáš,(tede kromě kreditu) a dej pokoj s těma klobáskama už jenom ta představa a šlintám . P.S. to máš za to vykrucování.(viz příspěvek o patro vejš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Budu tedy počítat s prvním víkendem v srpnu. Přijel bych se podívat v sobotu přes den. Spát tam buhužel nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.