Vikino Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli má někdo podobné zkušenosti, mám AGR motor, komplet jsem ho předělal tzn. jiné turbo, podtlaky atd., a ať do ŘJ motoru nahraju jakýkoli soft tak maxidot ve spotřebě kecá o cca 1-1,5l/100km (ukazuje míň), což mi přijde hodně. Netušíte někdo čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Mas tam jine trysky, nebo origo ???To ma celkem vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikino Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Trysky tam mam Fratelli Sprint 764ky... Mas tam jine trysky, nebo origo ???To ma celkem vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Si přidej třebas 15% na ukazateli a vykompenzuje se ti to mě zase kecává kolem půl litra a žiju s tím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikino Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Kde že to? Nějak jsem po tom nepátral, tak že jsem mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Si přidej třebas 15% na ukazateli a vykompenzuje se ti to mě zase kecává kolem půl litra a žiju s tím.. ve VISu je to pro pristrojovku do 00, od 01 tam uz nic takovyho nepisou je prizpusobeni, kanal 3, zadava se od 85% (00085) do 115% (00115) po 5% kdyz ti ukazuje min, tak musis zadat vic jak 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.