bojler Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Výroba Touru A4 by měla běžet do poloviny listopadu a už byla veřejně potvrzena výroba Touru A5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Výroba Touru A4 by měla běžet do poloviny listopadu a už byla veřejně potvrzena výroba Touru A5 Co to znamená A4 a A5??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Nemůžu tady najít jaký je v motoru TDi olej, vím že ot tom tady byla řeč. Chci si koupit nějakou tu bandasku na dovolenou, už mi tam kapku ubylo, může mi někdo poradit, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Co to znamená A4 a A5??? A4 je první generace, A5 druhá a A7 by měla být třetí. Superb první generace se označuje jako B5, druhá generace B6, Fabia druhé generace A05 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Nemůžu tady najít jaký je v motoru TDi olej, vím že ot tom tady byla řeč. Chci si koupit nějakou tu bandasku na dovolenou, už mi tam kapku ubylo, může mi někdo poradit, díky. Z výroby je tam tento Shell Helix Ultra VX 5W30 Longlife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Výroba Touru A4 by měla běžet do poloviny listopadu a už byla veřejně potvrzena výroba Touru A5 Kde a kým bola verejne potvrdena vyoba A5 Tour ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 A4 je první generace, A5 druhá a A7 by měla být třetí. Superb první generace se označuje jako B5, druhá generace B6, Fabia druhé generace A05 atd. A co by ten A5 měl jako být?? Vždyť psali že místo TOURKY začnou vyrábět úplně novej levnej model - něco mezi OII a FII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 no hej ale poniektorí aj tuto na fóre tvrdia ze kým bude kvázi následovník Touru AEntry(Popular, Felicia ...) tak bude Nástupca Tourky v podobe predface OII .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Kde a kým bola verejne potvrdena vyoba A5 Tour ? Když ti to řeknu, stejně se budeš hádat, nadávat a nebudeš věřit. Zkus trochu hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 vidis zase zacinas s negativistickym pristupom, nechce sa mi to hladat a namiestach kdebezne pozeram som to nenasiel ... a preto sa ta pytam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 To je zkušenost. Nemám potřebu nechat si nadávat a číst si i mimo tuto diskusi, co že to nejsu. Prostě se budeš muset smířit s tím, že už je potvrzen Tour II a nebo tomu nemusíš věřit. Ostatně, jsou tady mnohem lepší zdroje než já. Hezký večer, odjíždím do zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) njn klasika .... tak stastnu cestu do zahranicia aj spat Editováno: 24. Červen 2010, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Zítra už budu mít auto, tak ten kotouč vyfotím. Shodli jsme se na tom, že jsou tam prostě nějaký nečistoty, a že to nelze vyčistit na záruku. Nabízel mi vyčištění té brzdy asi za 400 Kč, nakonec jsem na to kašlal. Tak tady posílám ten kotouč, co mi odmítli reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Mimochodem to potvrzení o Octavii Tour A5 přinesl škodovácký odborář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 (editace) Som zvedavy na fotky tej tourky A5. Alebo to bude O2 pred FL? Editováno: 25. Červen 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 (editace) aj ja som zvedavy .. to co spominas VaclavŠ .... ten odborar z MB to bolo uz davno .. pan B tvrdi ze teraz bolo potvrdene ze bude .. bohuzial nenapisal kde a odisiel do cudziny btw. pri informaciach o presune vyroby roomstra do zavodu Vrchlabi kde sa doteraz vyrabal Tour .. aby ludia neprisli o robotu ... je to zaujimava.. informacia, nakolko by som ocakaval ze na linke kde siel Tour doteraz pojde aj novy Tour .. ale kedze to ma byt OII predFL tak mozno pojde na tej istej linke co OII Fl .. kazdopadne uvidime .... ale nebudem spekulovat lebo bojler ma zase posle k vode ze kecam a nic o tom nevim Editováno: 25. Červen 2010, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Bylo to potvrzené v odboráři, kterej vyšel včera. A je to tam napsaný přesně, jak řekl bojler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Mám jeden dotaz pro znalce, mám Trumfku se sport paketem a samo že i nová zrcátka z FII. No a ještě jsou zatmavené, ale hlavní otázka je, dělá se tohle zrcátko i s tím koncem co je "vypouklej"? U starých zrcátek OI byl u řidiče takovej kousek zrcátka na konci oddělenej čárou a byl "asferickej" myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 A ty nemáš to levý zrcátko rozdělený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 (editace) Vaclav.. vies to postnut na forum , sken alebo link ak to je online ? prip. prepisat co presne povedal a kto ? zaujima ma to .. Dik EDIT: OK NASIEL SOM TOTO http://www.oskovomb.cz/FRONTEND/PDF/skodovacky-odborar/2010/2410.pdf "Co se týká modelu Octavia A5, toho se v Mladé Boleslavi vyrábí kolem 474 vozů na den a ve Vrch- labí 220 vozů denně. Tam se vyrábí také 110 vozů Octavia Tour A4, jejíž ukončení je plánováno na polovinu listopadu. Následně se počítá s pří- pravou výroby následníka - tedy Octavie Tour A5. Rozložené vozy CKD „jedou“ v podstatě na stejné úrovni jako minulý měsíc. " Editováno: 25. Červen 2010, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 A ty nemáš to levý zrcátko rozdělený? No to nemám... právě nevím zda je to možné třeba vyměnit za dělené. Teda pokud se vyrábí..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 No to je divný, na Roomsteru máme dělený, takže se určitě vyrábí. Ale zaráží mě, že ty ho dělený nemáš. Myslel jsem, že jsou všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 No taky sem myslel že to vyráběj pro všechny a nebo že tam už jenom není ta čára, ale nic jen obyč zrcátko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Já jsem si dokonce myslel, že je to povinný. Zajímalo by mě, jestli je to jenom u Tourek nebo i na FII a Roomu. A od kdy to takhle je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Ja mam TOURKU na ktorej mam tie klasicke spataky a tam tu ciaru mam. Mam rok vyroby 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.