rogerer Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) bude to cervenej kombik v nafte plus alarm, bocni airbagy, dalkovej central, loketni opera, kozeny paket, mlhovky, vyhrivany trysky, tour plus, vyskove nastavitelny sedadla, koberce, kombi filtr a rezervni kolo ;-) wow pěkný...bude to mazel...mám vlastně to samý akorát lift v jine barve, bez alarmu a místo bocnich pytlů sem si tam strčil radsi vyhrivany sedacky-bude krutá zima:-D .... a interiér graham nebo eminent? Editováno: 22. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) No tak to vypadá že asi zruším objednávku a koupím Yetiho 1.2TSI a hnědou metlu a je barva vyřešená jako fakt? 1.2 na skoro dvoutunovy auto, sice turboidní ale i tak? Pravdou je ze cena je srovnatelna :-D Editováno: 22. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) jako fakt? 1.2 na skoro dvoutunovy auto, sice turboidní ale i tak? Pravdou je ze cena je srovnatelna :-D Jaký dvě tuny??? Pohotovostní je 1.345 kg.. O1 TDi má 1.270 kg a MPI 1.205 kg Editováno: 22. Říjen 2009, autor: masserr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Jaký dvě tuny??? Pohotovostní je 1.345 kg.. O1 TDi má 1.270 kg a MPI 1.205 kg aha sem nekde cetl o 1800kg tak to asi nebyla pohotovostni :-D edit: tak to byla celkova hmotnost 1890KG (tzn vc nakladu)..to by me zajimalo jak to jede tech 77kw v benzinu...no spatny to vylozene asi nebude....ale ten objem tam proste musi chybet... Editováno: 22. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 aha sem nekde cetl o 1800kg tak to asi nebyla pohotovostni :-Dedit: tak to byla celkova hmotnost 1890KG (tzn vc nakladu)..to by me zajimalo jak to jede tech 77kw... Co jsem slyšel, tak to jede skvěle. Chtěl bych se s tím svízt, ale to si asi hoooodně dlouho počkám. Každopádně s tím táta jezdí v práci a říkal, že to jede velice dobře a že na krátký rovince do kopce se to pěkně rozparádilo na 120 bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Co jsem slyšel, tak to jede skvěle. Chtěl bych se s tím svízt, ale to si asi hoooodně dlouho počkám. Každopádně s tím táta jezdí v práci a říkal, že to jede velice dobře a že na krátký rovince do kopce se to pěkně rozparádilo na 120 bez problému na yetim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ale ten objem tam proste musi chybet... nemusí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 na yetim? Jj na yetim, 1,2 77kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j430 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak se mi prý včera odpoledne narodila, 1,6 MPI, 75kW, kdy mi ji pustí z nemocnice, asi až koncem příštího týdne, - musí ji přivést, převést, udělat papíry, no prostě je to k zbláznění, Ti z Vás, co bydlíte ve středních, nebo východních čechách se máte, my v prdelákově u rakouských hranic, je to problém. Měl jsem si koupit něco v německu, nebo v rakousku, měl bych to dřív. Objednáno 31.8.2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Tak se mi prý včera odpoledne narodila, 1,6 MPI, 75kW, kdy mi ji pustí z nemocnice, asi až koncem příštího týdne, - musí ji přivést, převést, udělat papíry, no prostě je to k zbláznění, Ti z Vás, co bydlíte ve středních, nebo východních čechách se máte, my v prdelákově u rakouských hranic, je to problém. Měl jsem si koupit něco v německu, nebo v rakousku, měl bych to dřív. Objednáno 31.8.2009. dobrý...pěkně se roděj......to máš za nějakých 7-8týdnů což...to je eště dobrý termín...to ti tam asi vezou vlakem co, no já to objednával cca 30km od te nemocnice tak snad bude převoz otázkou max 1-2 dní ten vlak tamtudy stejně jezdí :-D :-D Editováno: 22. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j430 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ta čekací doba je fakt dlouhá, ale vyvažuje to, že auto snad bude spolehlivý jako ostatní octavie. Protože žena chtěla smozřemě metlu v artic, tak jsem nemohl vzít ten sportpaket, to mě asi bude štvát nejvíc, ale co, když tak jí po několika letech prodám a koupím Jetiho se sportpaketem a hybridem s hnědou metlou. Už to tu někdo kupuje.. Až bude doma, myslím tak až příští týden v pátek, hodím jsem nějaký foto. Jinak všem co mají červenou coridu tiše závidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Jinak všem co mají červenou coridu tiše závidím... Tak to já teda ne.... ČERNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, JEDINĚ ČERNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Tak už to pochopte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Např. můj děda tak co já pamatuju, tak vždycky měl a má červený auto A teď i já A o černé jsme nepřemýšleli vůbec, zrovna jsme ji vyškrtli ze seznamu kandidátů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jeste jsem se chtel zeptat, kdyz tam mam Alarm s hlídáním vnitřního prostoru a zálohovou sirénou, centrální zamykání s dálkovým ovládáním (dva sklopné klíčky), mam tam nechat jeste dodatecne domontovat nejakej alarm nebo by to uz nepomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 rád trávím čas obcházením auta s jelenicí v ruce, proto jsem volil černou barvu, s tím černým vnitřkem Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak se mi prý včera odpoledne narodila, 1,6 MPI, 75kW, kdy mi ji pustí z nemocnice, asi až koncem příštího týdne, - musí ji přivést, převést, udělat papíry, no prostě je to k zbláznění, Ti z Vás, co bydlíte ve středních, nebo východních čechách se máte, my v prdelákově u rakouských hranic, je to problém. Měl jsem si koupit něco v německu, nebo v rakousku, měl bych to dřív. Objednáno 31.8.2009. To máš pravdu, včera se rodilo hodně Arcticů, jak MPI tak TDI. I ten chybějící sport paket se nechá dodělat (koupíš nárazník, spoiler, necháš přelakovat) sedačky i kola taktéž. Jen kouknout do sekce bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) sice offtopic, za což se omlouvám, ale když je tu tolik milovníků červené Editováno: 22. Říjen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 sice offtopic, za což se omlouvám, ale když je tu tolik milovníků červené Hruuza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 sice offtopic, za což se omlouvám, ale když je tu tolik milovníků červené Tak to je to o čem jsem přesně mluvil :-D Takhle se někdy koukni u nějakýho obchoďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čilek Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Objednával jsem 4.9. a teď ve středu jsem ji přebíral - 1,6, samozřejmě červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Objednával jsem 4.9. a teď ve středu jsem ji přebíral - 1,6, samozřejmě červená Gratulace. Přeju hodně šťastných kilometrů ;-) Jsme a tom nějak stejně :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 No tak at slouzi, no jinak me zarazily docela ceny nekterych tech prvku v priplatkove vybave, a jinak koukam ze tedy 1.9TDI PD 74Kw asi nejde moc na odbyt ze kazdy radeji sahne po 1.6MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) No tak at slouzi, no jinak me zarazily docela ceny nekterych tech prvku v priplatkove vybave, a jinak koukam ze tedy 1.9TDI PD 74Kw asi nejde moc na odbyt ze kazdy radeji sahne po 1.6MPI no to by me pak zajimalo proc na TDI kratkou musim cekat 11tejdnů - nevim jak to chodi sem ymslel ze to maj nak oddeleny ty vyroby nebo naky dny vyrabej TDI a naky MPI? Editováno: 23. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 No to nevim ze by to meli tak striktne oddeleny a ty sis objednal TDI PD?No to jsi jeden z mala co vim, nevim proc kazdy to MPI, asi lidi malo jezdi a nafta by se jim nevyplatila ono taky cenovy rozdil je asi 50tis vid, a kdyz jsem jen koukal do ceniku tka ono za xeniky a dalsi takove veci se tam priplaci fakt dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Xenony jsou na obvykle cene, levnejsi je ma snad jenom Seat v Ibize. Ja bych taky tipl, ze spousta lidi bude chtit TDI uz jenom kvuli pomerne rozumnemu priplatku. A sly tady zpravy, ze je jich naftovych cca ctyry petiny, tak nevim. Mozna sou jenom driv dodany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.