pitrys76 Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Dá sem někdo nějaký fota,ať vím o co jsem přišel?Je škoda ,že mi o nevyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 tak panove, chtel jsem dorazit, ale ejhle co se nestalo.... vcera sem prijel domu vypl klicek a dneska rano uz nenastartoval.... vypada to na poskoceni rozvodoveho retezu o zoubek.. prave natom pracuju... doufam ze to bude ok, prave sem si privezl budik na mereni tlaku ve valci a znameho k tomu, modlim se at je to v toleranci jinac mam to 1.2 HTP 12V 03/2003 mam najeto 80t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Tak Woody,pochlub se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) Tak že pánové těm co přijeli chci poděkovat a ti kteří nedojeli můžou litovat. Bylo fajn super pokec a sešlo se nás celkem dost a měřili i ti co májí auta bez úprav.TDIfun se o nás postaral po všech stránkách i kávu nám zajistil,uvařila jeho polovička ,dík.Já jsem se konečně dopátral kolik tam vlastně v součastné době mám a jsem spokojen .Pokd bude o5 zájem pokusím se zorganizovat ještě jedno měření. Editováno: 19. Září 2009, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Opět skvělá akce !! Mr.Zajda: kdo nehulí ten nejede !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Můžu jen potvrdit, pocity při měření byly jako při první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 jj super akce díky Neználkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.