Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj

nevedel by prosim nekdo kam patri soucastka z foto? Nechaval jsem si u kamose mechanika prehodit prevodovku a tohle mu zustalo :feve: a uz nevi kam s tim... ja bych ji ale rad vratil odkud spadla :help: nejsem profi mechos jen domaci a tak verim ze kazda soucastka ma na aute svoji funkci :palec2:

Diky vsem

foto009w.jpg

Vloženo

No koukam kamarad bude asi taky jen domaci kutil kdyz mu neco zustane ne?? podle tvaru a barvy bych rekl ze to bude jen nejaka uchytka, asi byla na te druhe prevodovce , proto mu zustala.

Vloženo

bohuzel nemam dilnu jinak bych si tu prevodovku prehodil sam je tam vic veci ktery se mi moc nezdaj ale ted uz s tim vic nenadelam...

druha prevodovka byla nova takze vim ze je to odnekud z auta :wacko:

takhle zlute natreny srouby jsem nasel na drzaku motoru/prevodovky ale nikam mi ten plech nepasuje :kol-17:

Vloženo
:smich:

Je na tom vyražený nějaký číslo?

prave ze neni jinak bych mrknul do ETKy

jen znak VW a OOOO Germany KYO

podle mě je to ke startéru a drží to trubku/chladič serva

mrknu tam ;)

Vloženo

ahoj

diky vsem uz vim kam to patri (projel jsem cecky obr. v etk az jsem na to narazil a cislo to nema) jen nevim jak to tam patri :D

Drzi to trubku serva jen ne u filtru ale na boku drzaku prevodovky...

Bohuzel v drzaku je dira se zavitem a ja mam pouze dve matky a jeden sroub. Podle zaspineni jsem to lehce poskladal a mam uz jen jednu matku volnou takze mi nejspis schazi steft kterej kamos nekde zasantrocil :angry:

viz moje umelecky dilo nize :D

foto011br.jpg

By maranelocz

foto012vi.jpg

By maranelocz

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...