Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vrže mi v náprave a pravdepodobne to budú silenbloky. Vie mi niekto poradiť ako ích vymeniť.

Spíš vrže uložení stabilizátoru k nápravnici.

• Autor

Čo s tým? Premazať alebo vymeniť?

Upraveno od Wojnar

jedině vyměnit za originál.já tam měl druhovýrobu a vrzalo to jak svinˇa,dal jsem origo.a nádhera.

Můžou bejt klidně kaput silenbloky. Jsou to takový kulatý potvory. Je to úplně stejný klepání jaky když odejdou ty v uložení stabilizátoru.

Já je mám taky ted po 100tis.kaput. A těsně před tím jsem měnil ty na stabilizátoru

• Autor

Ako zistim o ktore ide???

Upraveno od Wojnar

no asi nejsnáze sundat kolo a podívat se... pravděpodobně budeš mít kaput zadní silentbloky v rameni /tak jako skoro každý/ a nebo vytahané silentbloky stabilizátoru. Výměna obojího je celkem snadná, v prvním případě je potom dobré udělat geometrii... a vdruhém případě je potřeba koupit i nové držáky.

Ano přesně tak,ale když se na ně podíváš,tak oni budou asi stejně popraskaný,myslím ty zadní. Když už jsme u toho,kolik stojí ten držák? Objednávácí číslo by nebylo?

• Autor

aj mna by zaujimali tech. detaily ako aký typ treba kúpiť a porípade nejaky návod na výmenu

Octavia 2002 1,9 SDI

Upraveno od Wojnar

Na www.skodaforum.sk mas to aj s foto navodom.Odporucam zadne dat plne.

• 4 týdny později...

uložení stabilizátoru

ahoj mám dotaz vlastním octavii 2001 1.9 tdi 81 kw kombi a chtěl by vymenit uložení stabilizátoru jedná se mi o ty 2 gumy na každé straně přes které je plechový kryt.a těd dotaz hledal jsem na netu v dílech a zjistil jsem že ony gumy mají ruzné pruměry-17mm,18mm,19mm atd jak poznám kterou potřebuji (anichž bych nusel stabilizátor měřit posuvkou) počítám že stejně bude orezlí a pod takže přesné měření na mm se asi nedá.děkuji za odpověd.

Ako tu uz bolo velakrat radene, len zmerat. V priebehu vyroby sa to pouzivalo rozne, takze nie je lahke povedat, aky Ti tam dali...

Az tak ohrdzavene to nebude, neboj sa. :)

a když se stane že se netrefím když bude o něco vetší stabilizátor jak díra v gumě zřejmě by to nemělo moc vadit né? příklad stabilizátor 19mm guma 17mm asi naopak by to bylo horší,větší pruměr gumy jak stabilizátor příklad guma 19mm stabilizátor 17 mm.nebo je to jedno a stejně se to stáhne tím krycím plechem?

Upraveno od Wojnar

Tak trochu se to stáhne... a nejspíš se nic tragického nestane, maximálně se to dřív vydře...

Zober subleru a zmeraj priemer tyce stabilizatoru. :) Mozes tam mat aj 21mm gumu stabilizatoru. Pri kupe novych gum si daj pozor su dva druhy. 1.Hladky a 2. s Hrbom. Kupuj taky aky mas na aute. Inak budes musiet dokupit aj objimku :)

Upraveno od PROCHY603

díky za odpověd.

• 1 rok později...

zdravim menil som na prednej naprave nove silentbloky neviem presne aku znacku ale smejdy by to byt nemali ide o to ze po cca 10tis km ich mam zase dotrhane a v naprave mam volu a dost bucha chcem sa opytat co by mohlo byt este opotrebovane aby som vymenil aj to. dakujem

nemuzes kupovat stejny rozmer ulozeni stabilizatoru co jsi nameril na tyci stab.

nemuzes kupovat stejny rozmer ulozeni stabilizatoru co jsi nameril na tyci stab.

hm???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.