zikmeister Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Škoda že nejsi z východních čech. Můj kámoš my takto předělal o2 před face na rs před face a stímto by si poradil určo taky. A za dobrý peníze( stříkání,lakování a sváření+elektrika by taky nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 To je nejaky blazen ne co tam chce svařovat????? Ten s vychodnich čech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zikmeister Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Presne predface na rs predface mam taky a tam se nic nevari:) Tam jen prohodis narazniky a prepojis mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 - Facelift Blatniky 5000 Kč - Naraznik predni doporučuji RS 4000 Kč - Mlhovky 1000 Kč - Světla doporučuji xenony ( pokud jsou tam ted normal svetla tak normal H7) 5000 Kč - Parkovací čídla + jednotka 2500 Kč další věci cca 5000 Kč a mnoho dalších blbostí ....uchytu atd..... Jaká barva auta důležité !! Pokud máš shodnou barvu s facelift mas vyhrano pokud ne tak stříkaní blatníky a naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Žádný blázen, to jste mě asi špatně pochopili. Myslel jsem to tak že kdyby někdo potřeboval tak i stříká a lakuje a umí i svářet( zrovna na rs koncovky sváření je potřeba) takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 A co tam chce svařet ??? Plasty je to fakt blazen....RS neni zadny rozdil..... Mozna tak vyfuk navarovat koncovky....ale to je uplna zbytecnost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Žádný blázen! Jak jsem napsal v mém posledním příspěvku( bylo to myšleno obrazně že kdyby někdo potřeboval tak umí i svářet a né že něco sváří či svářel při předělávání na rs. A když už jsem dělal předělání vzhledu na rs tak jsem nakonec neodolal a nechal navařit i koncovky. Tak snad už je to k pochopení že se při předělávání nic nesvářelo(kromě těch koncovek!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 chci se zeptat, zadni svetla kombiku z face pasuji na predface jen tak ze se vymeni kus za kus??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 U faceliftu není v zadním světle odrazka, protože je v nárazníku. Takže pokud nemáš odrazku v nárazníku neměl bys tam dávat FL světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 tak, tak - a kdo už někdy v noci míjel u silnice zaparkovanou takto vylepšenou oktávku ví, že to je pěkná kokotina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 zdar kluci,dokazal by někdo sprostředkovat upravu rs nárazníku fl na old octu ,když někdo stím už má zkušenost?rs narazník seženu. mělo by se to dát dopasovat i na sundaných světlech ,Ne? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Zdravím, uvažuji, že přes zimu předělám OII na facelift. Interiér už mám komplet krom budíků... Je mi zhruba jasné co shánět za díly. Jen se chci zeptat, jestli je nutné vyměnit i BCM jednotku za faceliftovou, aby fungovalo facelift denní svícení nebo je lepší se na denní svícení vyprdnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Nutné to není, denní svícení se dá zapojit i pomocí relátka. Spíš záleží jaký funkce při tom předělávání budeš chtít dodělat, třeba na xenony je BCM nutná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Mate nekdo co vše se musí připojit na bcm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Bcm na facelift xenony neni nutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Tak to se omlouvám za dezinformaci, mam pocit, že jsem tu někde četl že xenony komunikujou s BCM po LINu a že to předfacelift BSG neumí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Prosím zapojeni bcm a bsg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adammes Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Ahoj lidi chci se zeptat kde mam sehnat uplne nastrojeny predni narazník na skodu octavia 2 rs face ..uz jsem zoufalí myslím cely nastrojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 aby ty jsi sehnal celý nastrojený nárazník, tak někdo pravděpodobně bude muset přijít o celé auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Sbazar? Bazos? Cena okolo 12 tisic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Nebo mít štěstí jako já a sehnat ho fungláč za 8 tisíc se vším (led, mřížky, mlhovky, prostě vše...). Ale měl jsem prostě štěstí na bazošu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 o legalitě si můžeme nechat zdát Minimálně byl jako "kazoví" zlikvidován Pokud člověk pomine lakování, tak se dá sehnat, ale třeba na mojí modrošedou bych ho neměl nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Prodejce z Mladé Boleslavi měl asi "slevu" pro zaměstnance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Když je Škodovka schopná dělat před vánoci akce na Columbuse za 7.000,- kus a na Amundsena+ za 2.500,- tak proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.