Mischo77 Vloženo 19. Září 2009 Vloženo 19. Září 2009 Kolko sa to vlastne leje brzdovej kvapaliny do FABIE 1.2 HTP 47 kW m.r. 04 brzdy su BEZ abs , su to FS 2 padali hlasky typu 0,5L , 1L , 2 L A ako mam vykonat vymenu ? Teda postup Dakujem Citovat
autospravca Vloženo 20. Září 2009 Vloženo 20. Září 2009 Asi nema DP.Potrebuješ okolo 0,7 l kvapalina.Začni odvzdušňovať vzadu vpravo,potom predné ľavé kolo.Vrátiš sa na zadné ľavé kolo a nakoniev PP kolo.Každé kolo odvzd.až do doby, kym neprestanu vzduch.bubliny. Citovat
Mischo77 Vloženo 20. Září 2009 Autor Vloženo 20. Září 2009 NO tak dnes som porusil nedelnajsi sviatok a pustil som sa do toho... Kolieska na aute som odmontoval, vybral vsetky ventily, vypustil secok 7 rocny bordel.... Ozvdusnoval som najprv 1)prave zadne 2)lave zadne 3)prave predne) 4) lave predne no voslo sa mi tam celych 0,5 L... brzdi to presne ako ked som mal auto s 0 KM.. cize super... (brzda ma lahky nastup ale niekde v druhej polovici zosliapnutia brzdoveho pedala nastupuje silny ucinok... Nieco ako u ABS .... lenze abs nemam )) Je to OK ??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.