pajatko Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ahoj mám dotaz, vymenil som silentbloky na prednej náprave a mám pocit, že auto je hlučnejšie. Z predného pravého kola ide teké hučanie ako keby na pravej strane bola nahodená zimná guma. Neviete poradiť čo to môže byť ? Môžu byť tie silentbloky zlé nahodené ! Mám dať urobiť po výmene silentblokov geometriu ? Ďiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 PO vymene silenblokov na fabii je NUTNOST dat urobit geometriu... ale to ze ti huci moze byt aj nieco ine.... ake silembloky si tam dal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) .....pred výmenou my to hučanie nerobilo....silentbloky som menil take aké boli pôvodné značku neviem , ale mali dve ramená... Editováno: 21. Září 2009, autor: cartmanko NECITUJ PRISPEVOK NAD TEBOU. NEMA TO LOGIKU A PORUSUJES TYM PRAVIDLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 a co lozisko? geometriu samozrejme ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 neviem či by to mohlo byť ložisko, keď pred výmenou my to nerobilo a po výmene som nabehal tak cca 500 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 tak to zvedni, nastartuj a nech točit kola, poznáš hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 tak to zvedni, nastartuj a nech točit kola, poznáš hned OK ! vyskúšam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whisky Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tak jak to dopadlo? Co bylo špatné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Geometriu som dal urobiť, ale prava strana je hlucná, technik v servise ŠKODA my povedal že ložisko je OK. Ale mne sa to nedzdá, lebo pri točení do ľava je hlučnosť väčšia ako keď idem rovno, alebo točím do prava. Tak teraz neviem čo robiť a čo to je. Zvuk je taký ako rýchle mliaskanie, alebo niečo také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Geometriu som dal urobiť, ale prava strana je hlucná,technik v servise ŠKODA my povedal že ložisko je OK. Ale mne sa to nedzdá, lebo pri točení do ľava je hlučnosť väčšia ako keď idem rovno, alebo točím do prava. Tak teraz neviem čo robiť a čo to je. Zvuk je taký ako rýchle mliaskanie, alebo niečo také. Konečne som našiel príčinu, je to ložisko.. v stredu idem meniť, hadam to potom bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajatko Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Konečne som našiel príčinu, je to ložisko.. v stredu idem meniť, hadam to potom bude OK. Náboj je vymenený...a auto stichlo, je to teraz OK!. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reino Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Náboj je vymenený...a auto stichlo, je to teraz OK!. podla mojho skromneho nazoru (a aj skusenostiach) v original servisoch zamestnavaju babrakov, ktorich poctivi a sikovni sukronici nechcu vziat, lebo su to diletanti a servisaci v skodovkach su lenivi a neochotni urobit veci poriadne. ja som sa jedneho v servise pytal, ze co to moze byt a on mi len jednoducho povedal, ze to nejde, ziadna snaha nieco riesit. jednalo sa konkretne o servomotorcek na lavom svetle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Stejný problém mám i já,mám vyměněný vše,silenbloky,ložiska naposledy,čepy,stabík tyčky,tlumiče,pružiny a pravá strana hlučná-hlavně jak jedu do leva,dělá to i po výměně ložiska,nevím co by ještě pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Ked ozaj ti vymenili ložiska tak skus prehodiť kolá lave za prave... Už som mal take že to robili pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Ja jsem taky kvuli hlucnosti nechal menit loziska (naprava skoro nova) a huci jako krava, bohuzel jsou to gumy.Je to hruza jak to huci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 staci si dat hlasnejsie radio a hned ide to auto o poznanie lepsie.Pokial to prehlusi,beznu hlasitost az potom to riesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.