Jump to content

Automatická převodovka

Libor Michalcik
 Share

Recommended Posts

Dobry den, moje Octavia I 1.6 r.v. 1998 mi posledni dobou zlobi pri rozjezdu. Mam automatickou prevodovku. Po zarazeni a seslapnuti plynoveho pedalu se zacne rozjizdet, to trva cca sekundu pak dojde k uvolneni(auto jede jako se zmacklou spojkou, otacky vyleti nahoru). Pak cca po dalsi sekunde auto zase tahne... tak se to opakuje cca do rychlosti 40km/h. Byl jsem s tim v autorizovanem servisu a tam mi nerekli nic urciteho. Po napojeni na PC bylo auto uplne v poradku. Tak to tipovali na prevodovku.

Nemate nekdo podobne zkusenosti?? Jak jste to resili??

Dik za odpoved. L.

Spojka asi ne když je to automat. Jedině měnič na automatu. Viděl bych to na to, že ti brzo odejde převodovka. Nachystej si tak 40 tisíc za opravu. Nevyplatí se to repasovat. Odkud jsi. Mohl bych ti dát kontakt na super kluky z Prahy co dělají jenom automaty.

Cau, muzes mi prosim poslat kontakt na tu opravu v Praze, jsem sice z Brna. Ale do Prahy jezdim docela casto. Jinak dik za odhad. L.

Raz som riesil zle radiacu a niekedy neradiacu automaticku prevodovku v Golfe IV. V podstate to iste co mas ty. Vymena oleja a vsetkych filtrov a spravnej hladiny vsetko vyriesili.

Ale to predpokladam neni tvoj pripad. U mna sa jednalo o dovoz z Talianska a predosli majitel sa na to uuuuplne vyflakol.

Co sa tyka servisu prevodoviek tak pri automatoch je uz vyssie spominanych 40tis. štartovne +++.