Refi Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Zdravím Vás, V servisu mi měnili levé světlo, které díky střetu se zvěří dostalo lehoučkou ránu a zlomil se úchyt. A abych něměl jedno nové a jedno staré zašlé vyměnil jsem si pravé světlo také. Po sléze jsem ale zjistil že u levého přestalo svítit dalkové světlo. žárovičku sem zkusil vyměnit za novou ale stále nic. Kam bych se podle vás měl podívat nejdříve ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Zkus pojistku. 30 je levé dálkové + kontrolka, 23 je pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak pojistky jsou "bohužel" v pořádku. Ale díky za tip. Napadá vás kam se dál podívat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Modrá kontrolka na přístrojovce svítí? Pokud ano, je to znamení, že za pojistkou 30 je napětí a chyba bude někde od pojistek ke světlu (přerušený vodič, špatný kontakt konektoru, špatná žárovka, špatné ukostření). Pokud nesvítí a pojistka je dobrá, bude chyba někde mezi přepínačem světel a pojiskami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak to bude asi to prvni... kontrolka svítí a pravé světlo také.. budu se muset teda podívat po těch vodičích... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.