Refi Vloženo 30. Září 2009 Vloženo 30. Září 2009 Zdravím Vás, V servisu mi měnili levé světlo, které díky střetu se zvěří dostalo lehoučkou ránu a zlomil se úchyt. A abych něměl jedno nové a jedno staré zašlé vyměnil jsem si pravé světlo také. Po sléze jsem ale zjistil že u levého přestalo svítit dalkové světlo. žárovičku sem zkusil vyměnit za novou ale stále nic. Kam bych se podle vás měl podívat nejdříve ? Citovat
Dula Vloženo 30. Září 2009 Vloženo 30. Září 2009 Zkus pojistku. 30 je levé dálkové + kontrolka, 23 je pravé. Citovat
Refi Vloženo 30. Září 2009 Autor Vloženo 30. Září 2009 Tak pojistky jsou "bohužel" v pořádku. Ale díky za tip. Napadá vás kam se dál podívat ? Citovat
Dula Vloženo 1. Říjen 2009 Vloženo 1. Říjen 2009 Modrá kontrolka na přístrojovce svítí? Pokud ano, je to znamení, že za pojistkou 30 je napětí a chyba bude někde od pojistek ke světlu (přerušený vodič, špatný kontakt konektoru, špatná žárovka, špatné ukostření). Pokud nesvítí a pojistka je dobrá, bude chyba někde mezi přepínačem světel a pojiskami. Citovat
Refi Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Vloženo 1. Říjen 2009 tak to bude asi to prvni... kontrolka svítí a pravé světlo také.. budu se muset teda podívat po těch vodičích... diky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.